Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης – Πούλησε δυο ακόμη βίλες

Η εταιρεία θα εισπράξει σε δυο δόσεις 37,5 εκατ. ευρώ για τη  μία βίλα και μία προκαταβολή 5 εκατ. ευρώ για την άλλη.

Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης – Πούλησε δυο ακόμη βίλες

Δυο ακόμη βίλες πούλησε η Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης, ανεβάζοντας σε πέντε τον συνολικό αριθμό αυτών που πουλήθηκαν ως τώρα από τις 13 που έχουν σχεδιασθεί.

Όπως προκύπτει από σχετικά έγγραφα στο ΓΕΜΗ η Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης θα εισπράξει σε δυο δόσεις 37,5 εκατ. ευρώ για τη  μία βίλα και μία προκαταβολή 5 εκατ. ευρώ για την άλλη.

Επισημαίνεται ότι  τον Σεπτέμβριο 2020, η εταιρεία ολοκλήρωσε την πώληση των πρώτων από τις δεκατρείς κάθετες ιδιοκτησίες έναντι ποσού που ξεπέρασε τα € 110 εκατ.

Η πώληση των τριών ιδιοκτησιών ήταν και ο λόγος που ο όμιλος  στη χρήση 2020 εμφάνισε ενοποιημένα έσοδα του Ομίλου 145,402 εκατ. ευρώ παρουσιάζοντας μία αύξηση της τάξης του 167,79% έναντι των 54,296 εκατ. ευρώ του 2019.

Η αύξηση αυτή προήλθε κυρίως από την πώληση των τριών κάθετων ιδιοκτησιών (οικοπέδων) που έλαβε χώρα τον Σεπτέμβριο του 2020. Επίσης ο όμιλος εμφάνισε κέρδη ύψους 80,711 εκατ. ευρώ έναντι ζημιών 8,507 εκατ. ευρώ το 2019, κυρίως λόγω της πραγματοποίησης πώλησης των τριών καθέτων ιδιοκτησιών (οικοπέδων).

Περισσότερα από Επιχειρήσεις

ot.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΟΝΕ DIGITAL SERVICES MONOΠΡΟΣΩΠΗ ΑΕ

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 801010853, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: ot@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Μέλος

ened
ΜΗΤ

Aριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.232433

Απόρρητο