Τις περιοχές που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές πρόκειται να επισκεφτεί τις επόμενες μέρες ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας (ΚΕΕ), Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, προκειμένου να ενημερωθεί από κοντά για τις ανάγκες των επιχειρήσεων που επλήγησαν.

Όπως ανακοινώθηκε, η ΚΕΕ θα ενισχύσει τους πληγέντες με το ποσό των 100.000 ευρώ, ενώ θα προσφέρει εφόδια και είδη πρώτης ανάγκης.

Σε κάθε περιοχή θα πραγματοποιείται διευρυμένη κοινή συνεδρίαση της Διοικητικής Επιτροπής της ΚΕΕ υπό τον κ. Χατζηθεοδοσίου και των Δ.Ε. των κατά τόπους επιμελητηρίων, με στόχο τον καθορισμό των επόμενων κινήσεων για τη στήριξη των πυρόπληκτων επιχειρήσεων.

Στις συνεδριάσεις έχουν προσκληθεί βουλευτές και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Αύριο Τετάρτη 25 Αυγούστου, ο πρόεδρος της ΚΕΕ θα παραβρεθεί στο Επιμελητήριο Ευβοίας (Χαλκίδα), την Παρασκευή στο Επιμελητήριο Ηλείας (Πύργος) και το Σάββατο στα επιμελητήρια Αρκαδίας (Τρίπολη), Μεσσηνίας (Καλαμάτα) και Λακωνίας (Γύθειο).

Σε δήλωσή του ο κ. Χατζηθεοδοσίου επεσήμανε: «Μέλημά μας, σε συνεργασία πάντα με τα επιμελητήρια των πυρόπληκτων περιοχών, είναι να στηρίξουμε και οικονομικά και ηθικά τις επιχειρήσεις που επλήγησαν από τις πυρκαγιές, αλλά και να στείλουμε το μήνυμα ότι η ενίσχυσή τους πρέπει να συνεχιστεί. Δεν πρέπει να αφήσουμε την περιφέρεια να ερημώσει, ούτε να μείνει κάποια επιχείρηση αβοήθητη αυτή τη δύσκολη ώρα».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις