Έγινε η 55η Δημόσια Κλήρωση για συναλλαγές Ιουλίου 2021 από την ΑΑΔΕ.

Οι φορολογούμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της κλήρωσης της φορολοταρίας μέσα από την ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ.

Υπενθυμίζεται, ότι στη φορολοταρία 1.000 τυχεροί κερδίζουν από 1.000 ευρώ.

Τα χρηματικά έπαθλα είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν θεωρούνται εισόδημα και δεν υπόκεινται σε κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Σημειώνεται, πως στους τυχερούς αποστέλλεται μήνυμα στον προσωπικό λογαριασμό στο TAXIS, ενώ απαραίτητη προϋπόθεση για την κατάθεση των χρημάτων είναι η δήλωση του λογαριασμού σε μορφή ΙΒΑΝ στον δικτυακό τόπο www.aade.gr, στην επιλογή MyTAXISnet – «Ο λογαριασμός μου» – Δήλωση Λογαριασμού – ΙΒΑΝ.

Μάλιστα, εάν κάποιος νικητής δεν έχει ήδη δηλώσει κάποιο λογαριασμό, θα δίνεται προθεσμία τριών μηνών από την αποστολή του προσωποποιημένου μηνύματος, ώστε να δηλώσουν τον τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο επιθυμούν να πιστωθεί το χρηματικό έπαθλο, στην εφαρμογή προσωποποιημένης πληροφόρησης του TAXISNET.

Όμως άμα δεν δηλωθεί τελικά λογαριασμός, το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στο έπαθλο θα καταβληθεί σε άλλον δικαιούχο, που θα διαθέτει αναπληρωματικό λαχνό.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Tax