Η Fraport Greece ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τη Fortinet στον τομέα της ασφάλειας δικτύων. Πιο συγκεκριμένα, η Fraport Greece, εν μέσω πανδημίας, ανανέωσε την υποδομή των κεντρικών Firewalls καθώς και αυτών που βρίσκονται στα περιφερειακά αεροδρόμια με εξοπλισμό από την Fortinet.

Mε αυτό τον τρόπο η Fraport Greece επενδύει σε τεχνολογίες ασφάλειας υψηλού επιπέδου και διαθεσιμότητας μέσω μίας κεντρικής κονσόλα διαχείρισης. Σκοπός της επένδυσης είναι η θωράκιση της υποδομής, σε επίπεδο Data Center αλλά και των περιφερειακών αεροδρομίων, εκμεταλλευόμενοι τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν τα Next Generation Firewalls, προσφέροντας ταυτόχρονα υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πελάτες της.

Όπως ανέφερε και ο John Θεόφιλος, Head of IT & Telecoms Unit στην Fraport Greece, «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που καταφέραμε, εν μέσω πανδημίας, να θωρακίσουμε περαιτέρω την υποδομή ασφάλειας των αεροδρομίων μας, και να ανανεώσουμε την συνεργασία μας με την Fortinet. Μέσα από αυτή την συνεργασία βελτιώνουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες στους εταιρικούς πελάτες αλλά και το επιβατικό κοινό και ταυτόχρονα επιταχύνουμε τον ψηφιακό μετασχηματισμό (Digital Transformation) του οργανισμού μας».

Η Fraport Greece έχει αναλάβει τη συντήρηση, λειτουργία, διαχείριση, βελτίωση και ανάπτυξη των 14 περιφερειακών αεροδρομίων στην Ελλάδα, για τα επόμενα 40 χρόνια. Η Fortinet δραστηριοποιείται στο χώρο του Cyber Security με πολλαπλές εγκαταστάσεις στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις
Motor Oil: Η THALIS αναβαθμίζει τον «Κύκλο του Νερού» στο δήμο Φαιστού της Κρήτης
Green |

Motor Oil: Η THALIS αναβαθμίζει τον «Κύκλο του Νερού» στο δήμο Φαιστού της Κρήτης

Στο πλαίσιο της τελετής παρουσιάστηκε το αντικείμενο του έργου και οι αναπτυξιακές επιπτώσεις του από την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ) Φαιστού και την THALIS που είναι ο ανάδοχος.