Στο ζήτημα της εκτίναξης του κόστους ενέργειας στην Ελλάδα και σε όλη την Ευρώπη αναφέρθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της ZeniΘ, Fulvio Siotto, μιλώντας στο περίπτερο του Οικονομικού Ταχυδρόμου στη ΔΕΘ, επισημαίνοντας πως συνοδεύεται και από την κάθετη αύξηση των τιμών των πρώτων υλών.

Όπως εξήγησε, είναι συχνό και φυσικό φαινόμενο, όταν υπάρχει κρίση στην ευρωπαϊκή αγορά, οι τιμές των βασικών προϊόντων ενέργειας να ανεβαίνουν, ειδικά τώρα που βρισκόμαστε σε ένα διάστημα πανδημίας, αλλά και αυξημένης ζήτησης, καθώς οι οικονομίες ανακάμπτουν.

Άλλωστε, ένα σημαντικό πρόβλημα είναι πως έχουν ανέβει κάθετα και οι διεθνείς τιμές των πρώτων υλών, όπως των μετάλλων. Αποτέλεσμα αυτού είναι οι τιμές να έχουν φτάσει ουσιαστικά στα επίπεδα του 2007, συνεπώς η τιμή να φτάνει έως και τα 100 ευρώ ανά Kwh.

Από την πλευρά του, ο διευθυντής marketing και επικοινωνίας της εταιρείας, Μάνος Εξαρχουλάκος, αναφέρθηκε στην υψηλή εμπιστοσύνη που έχει καταφέρει να «χτίσει» η ZeniΘ με τους πελάτες της και που φαίνεται κυρίως το διάστημα αυτό της κρίσης.

Εξήγησε το πώς στη ZeniΘ επιλέγουν να είναι απόλυτα ξεκάθαροι στους κανόνες που εφαρμόζουν και να είναι ειλικρινείς με τους πελάτες του, προκειμένου ακριβώς να κρατήσουν την εμπιστοσύνη που έχουν δημιουργήσει, όλα τα προηγούμενα χρόνια.

«Είμαστε από το 2000 ο πρώτος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, μετά τον κρατικό πάροχο, σε αριθμό συνδέσεων» τόνισε χαρακτηριστικά. Πρόκειται για μια σχέση που διατηρείται χάρη σε καινοτόμα προϊόντα, εξήγησε ο κ. Εξαρχουλάκος, φέρνοντας ως παράδειγμα το γεγονός πως η ZeniΘ ήταν η πρώτη εταιρεία που εισήγαγε το dual energy και η πρώτη που δημιούργησε πακέτα ενέργειας προκειμένου ο πελάτης να επιλέξει εκείνο που ταιριάζει στις ανάγκες του. Μάλιστα, επεσήμανε πως η εταιρεία δραστηριοποιείται, πλέον, σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Ενέργεια
Στάσσης: «Η ΔΕΗ θα οδηγήσει την ενεργειακή μετάβαση στη ΝΑ Ευρώπη» – Το μήνυμα από Ουάσιγκτον
Green |

Στάσσης: «Η ΔΕΗ θα οδηγήσει την ενεργειακή μετάβαση στη ΝΑ Ευρώπη» – Το μήνυμα από Ουάσιγκτον

Γνωρίζουμε πώς να αναπτύξουμε γρήγορα ΑΠΕ και ευέλικτη χωρητικότητα, πώς να επεκτείνουμε και να εκσυγχρονίσουμε τα δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας και πώς να ανταποκριθούμε στη ζήτηση των πελατών για προσιτές τιμές, είπε ο κ. Στάσσης