«Έχει ακούσει πάρα πολλά ο βορειοελλαδίτης. Γi’ αυτό περιμένει να δει έργα. Περιμένουμε από ομιλία πρωθυπουργού συγκεκριμένες δεσμεύσεις και χρονοδιαγράμματα». Αυτό ανέφερε ο κ. Κώστας Γκιουλέκας, πρόεδρος επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας Βουλής, βουλευτής ΝΔ Α’ Θεσσσαλονίκης, μιλώντας στο περίπτερο του Oικονομικού Ταχυδρόμου στη ΔΕΘ.

«Η δυσπιστία του Θεσσαλονικιού έγκειται στο ότι άκουσε πολλά και είδε λίγα», τόνισε χαρακτηριστικά, φέρνοντας ως παράδειγμα το μετρό της Θεσσαλονίκης που, όπως είπε, επρόκειτο να γίνει το 2012, προκειμένου να γιορταστεί ένας αιώνας ελεύθερης πόλης.

Η Θεσσαλονίκη μπορεί να γίνει διαμετακομιστικό κέντρο. Είναι το δεύτερο μεγαλύτερο λιμάνι μετά τον Πειραιά, σημείωσε ο κ. Γκιουλέκας, συμπληρώνοντας ότι «δεν μπορείς να το κάνεις αυτό χωρίς έναν καλό εμπορευματικό σιδηρόδρομο».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Σεισμός σε Τουρκία – Συρία: Περισσότεροι από 11.200 οι νεκροί – Εκατοντάδες οι εγκλωβισμένοι
Επικαιρότητα |

Σεισμός σε Τουρκία – Συρία: Περισσότεροι από 11.200 οι νεκροί – Εκατοντάδες οι εγκλωβισμένοι

Τα σωστικά συνεργεία δυσκολεύονται να φθάσουν σε κάποιες από τις περιοχές που επλήγησαν σκληρότερα στην Τουρκία, εξαιτίας των κατεστραμμένων δρόμων, της κακοκαιρίας, της έλλειψης επαρκών πόρων και βαρέων μηχανημάτων