Ο Βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ καθηγητής Χρήστος Ταραντίλης εκλέχθηκε στη θέση του Προέδρου της Επιτροπής Έρευνας και Τεχνολογίας της Βουλής.

Η επιτροπή συμβάλλει συμβουλευτικά στη λήψη αποφάσεων και στη χάραξη στρατηγικών τόσο για την έρευνα όσο και την τεχνολογία σε εθνικό επίπεδο, λαμβάνοντας υπόψη τα ιδιαίτερα κοινωνικά, οικονομικά, πολιτικά, επιστημονικά και πολιτιστικά χαρακτηριστικά της χώρας μας.

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Τσίπρας από ΔΕΘ – Στοχεύει σε μεσαία τάξη και συνταξιούχους με το βλέμμα στις εκλογές
Επικαιρότητα |

Τσίπρας από ΔΕΘ: Στοχεύει σε μεσαία τάξη και συνταξιούχους με το βλέμμα στις εκλογές

Ο κ. Τσίπρας ανέπτυξε μια στρατηγική αποδόμησης των εξαγγελιών του κ. Μητσοτάκη έχοντας κατά νου να απευθυνθεί για διαφορετικούς λόγους σε τρία συγκεκριμένα ακροατήρια: στη μεσαία τάξη, στους συνταξιούχους και στους νέους.

Χατζηδάκης για Τσίπρα – Έκανε το ψέμα επιστήμη για τα εργασιακά
Επικαιρότητα |

Χατζηδάκης για Τσίπρα: Έκανε το ψέμα επιστήμη για τα εργασιακά

«Όταν το ψέμα γίνεται επιστήμη και χρησιμοποιείται κατ' επάγγελμα από τον ίδιο τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης είναι θέμα δημοκρατίας!», αναφέρει σε ανάρτησή του ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης.

Κορωνοϊός – Η γεωγραφική κατανομή των 1.305 κρουσμάτων
Επικαιρότητα |

Κορωνοϊός: Η γεωγραφική κατανομή των 1.305 κρουσμάτων

Όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα η Αττική κατακτά την αρνητική πρωτιά των κρουσμάτων, ωστόσο με πολύ μικρό αριθμό κρουσμάτων. Την ίδια στιγμή, «πονοκέφαλο» στους ειδικούς προκαλούν αρκετές ακόμα περιοχές της Ελλάδας

Γερμανία – Παραμένουν πρώτοι στις δημοσκοπήσεις οι Σοσιαλδημοκράτες
Επικαιρότητα |

Γερμανία: Παραμένουν πρώτοι στις δημοσκοπήσεις οι Σοσιαλδημοκράτες

Μία εβδομάδα πριν τη διεξαγωγή των εκλογών στη Γερμανία το προβάδισμα των Σοσιαλδημοκρατών παγιώνεται. Την ίδια ώρα στο στρατόπεδο των Χριστιανοδημοκρατών, ο Σόιμπλε καθιστά την Μέρκελ συνυπεύθυνη για τα ποσοστά του Λάσετ.

Οικονόμου για συνέντευξη Τσίπρα – Θεωρεί εθνική ανάγκη την εξόντωση της μεσαίας τάξης 
Επικαιρότητα |

Οικονόμου: Ο κ.Τσίπρας θεωρεί εθνική ανάγκη την εξόντωση της μεσαίας τάξης

«Ο κ. Τσίπρας μετρά παθητικά το χρόνο μέχρι τις εκλογές - εμείς αξιοποιούμε το χρόνο για να λύνουμε προβλήματα προς όφελος της πατρίδας και των ανθρώπων της», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.