Η οικονομία, οι προοπτικές της, η επόμενη μέρα μετά την πανδημία και ο ρόλος των οικονομολόγων και των λογιστών – φοροτεχνικών συζητήθηκαν μεταξύ του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη και του προέδρου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Κωνσταντίνου Κόλλια, στη σημερινή τους συνάντηση, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο πρόεδρος του ΟΕΕ μετέφερε αναλυτικά στον πρωθυπουργό τα θέματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των οικονομολόγων και των λογιστών – φοροτεχνικών, σε ό,τι αφορά την καθημερινή λειτουργία των επιχειρήσεών τους, αλλά και των πελατών τους.

Επίσης, συζητήθηκε η ανοδική πορεία της οικονομίας, μετά και τα επικαιροποιημένα στοιχεία για την ανάπτυξη τη φετινή χρονιά, που προβλέπουν υψηλότερους ρυθμούς από τις αρχικές εκτιμήσεις.

Ο κ. Κόλλιας εξέφρασε την ικανοποίησή του για τα μέτρα ελάφρυνσης για νοικοκυριά και επιχειρήσεις, που εξαγγέλθηκαν από τον κ. Μητσοτάκη στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, πολλά εκ των οποίων περιλαμβάνονται στις προτάσεις του ΟΕΕ, όπως αυτές είχαν αποσταλεί στον πρωθυπουργό και στους αρμόδιους υπουργούς.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα