Στο περίπτερο του Οικονομικού Ταχυδρόμου στη ΔΕΘ μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος.

Ο κ. Ηλιόπουλος προχώρησε σε σκληρή κριτική εναντίον της κυβέρνησης , σημειώνοντας ότι «έχουμε μία κυβέρνηση που έχει κριθεί ανίκανη να υπερασπιστεί τα συμφέροντα των πολιτών».

Υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις ενώ αναφερόμενος στο θέμα των εμβολιασμών, υποστήριξε πως όλοι πρέπει να εμβολιαστούν καθώς πρόκειται για ένα χρήσιμο εργαλείο.

«Ακόμη και αν νοσήσεις έχεις περισσότερες πιθανότητες να το περάσεις ήπια» δήλωσε για να προσθέσει – ασκώντας κριτική στους κυβερνητικούς χειρισμούς – ότι ξαφνικά παρακολουθήσαμε κυβερνητικές διαρροές ότι πάνε όλα τέλεια και το καλοκαίρι παρουσιάστηκε πρόβλημα.

Αναφορικά με τα ΜΜΕ, τόνισε πως η εμπιστοσύνη των Ελλήνων πολιτών προς τα media βρίσκεται αρκετά χαμηλά, σημειώνοντας ότι είναι ένα πρόβλημα που πρέπει όλοι μαζί να αντιμετωπίσουμε.

Μιλώντας σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις με την εταιρεία e-food , υποστήριξε πως επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ δεν θα υπάρχουν διανομείς αυτοαπασχολούμενοι.

«Αγκάθι» η αύξηση στην τιμή του ρεύματος

Ο κ. Ηλιόπουλος, αναφέρθηκε στο ακανθώδες ζήτημα της αύξησης στις τιμή του ρεύματος, τονίζοντας ότι αυτή η εξέλιξη μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση τιμών στα πάντα.

Σχολιάζοντας τις κυβερνητικές πρωτοβουλίες για ανάσχεση του κύματος ακρίβειας, ανέφερε πως ανακοινώθηκε ένα πακέτο 150 εκ.

«Η κυβερνητική πρόβλεψη είναι ότι θα απορροφήσουν περίπου το 80% της αύξησης. Η δική μας εκτίμηση είναι ότι σε βάθος 6μηνου με 9μηνου το συνολικό κόστος που θα κληθεί να πληρώσει η ελληνική οικονομία με όρους χονδρικής θα φτάσει το 1 δισ.» είπε ο κ. Ηλιόπουλος για να προσθέσει ότι πρέπει να γίνουν παρεμβάσεις στην τιμολογιακή πολιτική της ΔΕΗ.

Σημείωσε δε, ότι για να αντιμετωπιστεί το κύμα ακρίβειας θα πρέπει να υπάρξει αύξηση στον κατώτατο μισθό.
Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Βόλτα Μητσοτάκη στον Άγιο Δημήτριο – Έθεσε πάλι διλήμματα και ζήτησε συσπείρωση
Επικαιρότητα |

Βόλτα Μητσοτάκη στον Άγιο Δημήτριο – Έθεσε πάλι διλήμματα και ζήτησε συσπείρωση

«Είναι πολλά τα θέματα με τα οποία πρέπει να ασχοληθούμε», τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε συγκέντρωση στον Άγιο Δημήτριο, ζητώντας συσπείρωση εν όψει των ευρωεκλογών

Schroders Insight: Ο πληθωρισμός θέτει υπό αμφισβήτηση τις περικοπές των επιτοκίων της Fed
Επικαιρότητα |

Schroders Insight: Ο πληθωρισμός θέτει υπό αμφισβήτηση τις περικοπές των επιτοκίων της Fed

Eίναι απίθανο να μειώσει τα επιτόκια τον Ιούνιο η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ - Οι αυξημένοι κίνδυνοι στη Μέση Ανατολή προσθέτουν ένα επιπλέον στοιχείο αβεβαιότητας