Η Ελλάδα είναι έτοιμη για να γίνει η πρώτη ή μία από τις πρώτες χώρες χωρίς τσιγάρο παγκοσμίως, τόνισε ο Αντιπρόεδρος της Παπαστράτος, κ. Ιάκωβος Καργαρώτος, ο οποίος επισκέφθηκε το περίπτερο του Οικονομικού Ταχυδρόμου στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Στη συνέντευξή του στον ΟΤ, ο κ. Καργαρώτος υπογράμμισε ότι η χώρα μας διαθέτει ήδη ένα προηγμένο νομοθετικό πλαίσιο για τον έλεγχο του καπνίσματος και είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα: Την οριστική περιθωριοποίηση του τσιγάρου. Εξέφρασε δε τη βεβαιότητα ότι η Ελλάδα μπορεί να το καταφέρει σε λίγα χρόνια από σήμερα.

Τόνισε ότι η Παπαστράτος θέτει ήδη σε εφαρμογή τη Στρατηγική Βιώσιμης Ανάπτυξης που ανακοίνωσε στο πλαίσιο του εορτασμού των 90 χρόνων λειτουργίας της, ενώ αναφέρθηκε, επίσης, σε νέα μεγάλη επένδυση της εταιρείας, ύψους 125 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία οδηγεί στη δημιουργία 115 νέων θέσεων εργασίας.

Παράλληλα, ο κ. Καργαρώτος, αναφέρθηκε στο πρωτοποριακό Πρόγραμμα Αναγεννητικής Καλλιέργειας «Νέα γη» που ανακοίνωσε σε συνέντευξη τύπου η Παπαστράτος, σε συνεργασία με τη Stevia Hellas, το οποίο στοχεύει στην ολιστική υποστήριξη των καπνοκαλλιεργητών και την προσφορά της στέβιας σαν βιώσιμη εναλλακτική του καπνού, εξοικονομώντας, ταυτόχρονα, φυσικούς πόρους.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις