Στην παραγωγική δομή αναφέρθηκε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Χρ. Σπίρτζης μιλώντας στον Οικονομικό Ταχυδρόμο.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ. Σπίρτζης στο μοντέλο της μεταπολίτευσης αλλά και στην αύξηση της παραγωγικής δύναμης της χώρας.

«Αν θέλουμε να μην περάσουμε περιπέτειες σαν τα μνημόνια το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι η χώρα να έχει παραγωγική δομή», τόνισε ο τομεάρχης Προστασίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ιδιαίτερη έκανε στους μικρομεσαίους που δεν μπορούν να αντέξουν την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης, στα δίκτυα πωλήσεων καθώς και στον πρωτογενή τομέα.

Ερωτηθείς, για τις συγχωνεύσεις τόνισε ότι «δεν είναι κακό να έχουμε συγχωνεύσεις, να υπάρχουν πολυσυμμετοχικές επιχειρήσεις μικρών και μεσαίων εταιρειών, είναι κακό να υπάρχει μια πολιτική που θα τους κλείνει και θα υπάρχουν λίγα δίκτυα.

Σχετικά με την πολιτική της κυβέρνησης στο σκέλος της ασφάλειας, ο αρμόδιος τομεάρχης της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε ότι «δεν αποδομούμε εμείς την έννοια της ασφάλειας, η κυβέρνηση Μητσοτάκη την αποδόμησε.

Επίσης, ο κ. Σπίρτζης αναφέρθηκε και την πανεπιστημιακή αστυνομία.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Plus