Με αμείωτο ρυθμό προχωρά η αποκατάσταση των λειτουργικών συστημάτων του Δήμου Θεσσαλονίκης μετά την κυβερνοεπίθεση που είχε δεχθεί, ανέφερε ο δήμαρχος, Κωνσταντίνος Ζέρβας, στη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε ο κ. Ζέρβας προς το Σώμα, στη διάρκεια της τοποθέτησής του, είπε πως ήδη υπάρχουν 630 τερματικές μονάδες, ενώ προγραμματίζεται η προμήθεια επιπλέον 500 υπολογιστών.

«Όλες οι υπηρεσίες του δήμου βρίσκονται σε λειτουργία. Σε διαφορετικό πόστο καθεμία, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν υπάρχει πολίτης που να μην μπορεί να εξυπηρετηθεί από υπηρεσία» σημείωσε ο δήμαρχος.

Περαιτέρω εξηγήσεις ζήτησε ο Γιώργος Ορφανός, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον» ρωτώντας τη διοίκηση «για ποιο λόγο έγινε ο δήμος μας στόχος; Δεν μπορώ να καταλάβω τι διαδικασία είναι αυτή, 2,5 μήνες μετά το γεγονός και δεν μπορούμε να ξεφύγουμε. Μας ρωτούν οι πολίτες και πρέπει να δώσουμε πειστικές απαντήσεις».

Πηγή : ΑΠΕ -ΜΠΕ

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Time: Η Τζόρτζια Μελόνι στις 100 προσωπικότητες του πλανήτη, με μεγαλύτερη επιρροή
Επικαιρότητα |

Time: Η Μελόνι στις 100 προσωπικότητες του πλανήτη, με μεγαλύτερη επιρροή

Το περιοδικό υπογραμμίζει ότι το 2022, όταν η Μελόνι κέρδισε τις βουλευτικές εκλογές, «πολλοί σχολιαστές εξέφρασαν ανησυχίες σχετικά με το ακροδεξιό κόμμα της και το πώς θα επηρέαζε την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο».

Ντουμπάι: Στο έλεος της βροχόπτωσης οι χλιδάτες κατοικίες και οι αεροπορικές
Επικαιρότητα |

Στο έλεος της βροχόπτωσης οι χλιδάτες κατοικίες και οι αεροπορικές στο Ντουμπάι

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα βίωσαν τη σφοδρότερη νεροποντή από τότε που άρχισαν οι καταγραφές το 1949 - Η αεροπορική εταιρεία Emirates αναστέλλει όλες τις διαδικασίες ελέγχου επιβατών για σήμερα