Το StartupNow Forum επιστρέφει! Η διοργάνωση που γεννήθηκε από μια startup για να αναδείξει τη δύναμη αλλά και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του  οικοσυστήματος καινοτομίας και να διαμορφώσει μια πλατφόρμα συνάντησης των startups με τις καθιερωμένες επιχειρήσεις της αγοράς επιστρέφει στην Ελευσίνα – εκεί που πρωτοξεκίνησε την διαδρομή της το 2018-περισσότερο ενισχυμένη από ποτέ σε δυνατότητες αλλά και διευρυμένη θεματολογία προκειμένου να ανταποκριθεί στις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται στην ελληνική οικονομία.

Αυτή τη φορά σε έναν από τους πλέον ιστορικούς χώρους της ελληνικής βιομηχανίας, το Παλαιό Ελαιουργείο της Ελευσίνας θα συναντηθούν όλες εκείνες οι δυνάμεις της γνώσης, της τεχνολογίας, της καινοτομίας που μπορούν να υποστηρίξουν την προοπτική της βιώσιμης ανάπτυξης.

Αυτή τη φορά -3η κατά σειρά διοργάνωση- το StartupNow Forum υποδέχεται έναν στρατηγικό εταίρο, τον Οικονομικό Ταχυδρόμο, το ιστορικό οικονομικό περιοδικό στην νέα περίοδο λειτουργίας του σε ψηφιακή μορφή. Ήδη, τους λίγους μήνες που το ot.gr βρίσκεται στην αγορά έχει καταφέρει να εδραιώσει την παρουσία του και να κάνει τη διαφορά και ως προς την θεματολογία και ως προς τις μορφές της παρέμβασής του.

Το πρόσφατο παράδειγμα της πολύωρης ζωντανής μετάδοσης προγράμματος από το ανοικτό studio στο περίπτερό του στην καρδιά της ΔΕΘ δείχνει όχι μόνο τις δυνατότητες της μιας τέτοιας δυναμικής παρέμβασης αλλά και τη σταθερή προσήλωση της ομάδας του ot.gr – οργανικό μέλος της οικογένειας των Ψηφιακών Μέσων της ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ- στη εξωστρέφεια και την οικονομία.

StartupNow Forum με την δύναμη του ot.gr

Η σύμπραξη με τον Οικονομικό Ταχυδρόμο παρέχει στη διοργάνωση περισσότερες και καλύτερες δυνατότητες ανάδειξης, προβολής και προώθησης των δραστηριοτήτων των συμμετεχόντων. Το νέο συγκριτικό πλεονέκτημα που παρέχει πολλαπλάσια αξία στη διοργάνωση αλλά και στους συμμετέχοντες έχει να κάνει με το στοιχείο της ζωντανής μετάδοσης. Πιο συγκεκριμένα, συνεχές live streaming & αποσπάσματα video στο ot.gr και στο in.gr αλλά και συνεχές live streaming στο Οne Channel ( το διαδικτυακό κανάλι, με έδρα την Αθήνα που εκπέμπει και δορυφορικά μέσω της συνδρομητικής πλατφόρμας της NOVA και της COSMOTE TV και καλωδιακά μέσω του Vodafone TV). Επιπλέον, παρέχονται συνεχείς αναφορές του χορηγού στα Lower thirds (super), μόνιμη αναφορά του χορηγού στην ειδική θέση που θα μεταδίδονται τα video, ικανός αριθμός spot του χορηγού στις διακοπές της μετάδοσης για διάλειμμα, συνεντεύξεις στελεχών που θα προταθούν από την πλευρά του χορηγού, Tag του χορηγού στις αναρτήσεις των social media σε 17 websites. Και όλα αυτά, χάρη στη δύναμη της επιρροής και της επίδρασης που έχει ο ot.gr και η οικογένεια των Ψηφιακών Μέσων της Αλτερ Εγκο ΜΜΕ.

Το ραντεβού μας ήδη κλείστηκε. Στο StartupNow Forum. Στη 3η κατά σειρά διοργάνωση του. Στην Ελευσίνα, το 2ημερο 5 & 6 Οκτωβρίου 2021.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Startups