Ο όμιλος παραγωγής και προμήθειας ενέργειας ΗΡΩΝ συνεχίζει την επέκταση του δικτύου καταστημάτων του σε όλη την Ελλάδα και εγκαινιάζει 5 συνολικά νέα καταστήματα σε Αθήνα, Πειραιά, Πάτρα και Βόλο.

Ο ΗΡΩΝ με τις νέες προσθήκες στην αλυσίδα καταστημάτων του και τη διείσδυσή του σε νέες περιφέρειες, επιβεβαιώνει τη στρατηγική του δέσμευση για άμεση και φιλική εξυπηρέτηση των καταναλωτών σε κάθε γωνιά της χώρας.

Πιο αναλυτικά οι διευθύνσεις των νέων καταστημάτων και οι ημερομηνίες εγκαινίων:

Βόλος
Εγκαίνια Παρασκευή 24/9
Δημητριάδος 166, Βόλος, 38221
Τηλ: 242 1313626
E-mail: volosshop@heron.gr

Πειραιάς:
Εγκαίνια Παρασκευή 1/10
Ηρώων Πολυτεχνείου 15, Πειραιάς, 18532
Τηλ: 211 4181488 / 211 4181489
E-mail: peiraiasshop@heron.gr

Πάτρα
Εγκαίνια Παρασκευή 8/10
Ερμού 68, Πάτρα, 26221
Τηλ: 261 0222050
Email: patrashop@heron.gr

Αγ. Ιωάννης Ρέντης
Εγκαίνια Σάββατο 16/10
Λεωφ. Θηβών 228 & Παρνασσού, 182 33 (εντός Εμπορικού Κέντρου Village Park )
Τηλ: 216 0028020-24
Email: rentisshop@heron.gr

Αργυρούπολη
Εγκαίνια Παρασκευή 5/11
Λεωφ. Κύπρου 143 & Κωνσταντινουπόλεως, 16451
Τηλ: 211 2155130
Email: argyroupolishop@heron.gr

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την εβδομάδα των εγκαινίων κάθε καταστήματος, όσοι γίνονται πελάτες ΗΡΩΝ στο αντίστοιχο κατάστημα, θα κερδίζουν €50 δώρο εγγραφής και θα μπαίνουν αυτόματα σε κλήρωση, κατά την οποία ένας τυχερός από κάθε κατάστημα θα κερδίσει ένα ηλεκτρικό πατίνι. Η κλήρωση θα πραγματοποιείται στα εγκαίνια του εκάστοτε καταστήματος.

Στα 15 πλέον σημεία εξυπηρέτησης, οι καταναλωτές θα μπορούν να ενημερωθούν για τις καινοτόμες πρωτοβουλίες και τα ανταγωνιστικά εμπορικά προγράμματα του Ομίλου για το σπίτι και την επιχείρησή τους, αλλά και για την ενεργειακή ανεξαρτησία που δύνανται να αποκτήσουν μέσα από το πρόγραμμα «ΗΡΩΝ ΕΝ.Α», με το οποίο μπορούν να μειώσουν σημαντικά έως και να μηδενίσουν το κόστος του ρεύματός τους για 20 χρόνια «παράγοντας» την ενέργεια που καταναλώνουν από Ανανεώσιμες Πηγές. Οι επισκέπτες στα καταστήματα θα μπορούν ακόμα να επιλέξουν τα κατάλληλα προϊόντα και να βρουν τις πιο συμφέρουσες λύσεις με βάση τις ανάγκες τους, να κάνουν συγκρίσεις τιμών και προσφορών, αλλά και να συνάπτουν τα συμβόλαιά τους επιτόπου με πλήρη επεξήγηση των όρων τους.

Ο όμιλος ΗΡΩΝ, συνεχίζει να επενδύει στη στρατηγική του με επίκεντρο τον καταναλωτή και την κάλυψη των αναγκών του σε ηλεκτρικό ρεύμα, φυσικό αέριο και ηλεκτροκίνηση. Παρά το γεγονός ότι οι πελάτες ΗΡΩΝ μπορούν να εξυπηρετηθούν και διαδικτυακά, η επέκταση του δικτύου του σε όλη την Ελλάδα, παρά την πανδημία, μεταδίδει εκτός των άλλων το μήνυμα αισιοδοξίας για την επόμενη ημέρα της δια ζώσης εξυπηρέτησης.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις
Optima Bank: Bonus στους εργαζόμενους που αποκτούν παιδί
Επιχειρήσεις |

Bonus στους εργαζόμενους που αποκτούν παιδί από την Optima Bank

Η κίνηση της Optima bank, αποτελεί μία αναγνώριση των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι νέες οικογένειες και μία πρωτοβουλία ευθύνης απέναντι σε ένα κοινό μας πολυπαραγοντικό εθνικό κοινωνικό πρόβλημα