Η Ριάνα μπορεί να αφιερώνει πολύ χρόνο στην προώθηση της δημοφιλούς σειράς εσωρούχων της, αλλά η ολοκλήρωση του νέου της άλμπουμ εξακολουθεί να αποτελεί την πρώτη προτεραιότητά της.

Η πολυβραβευμένη νικήτρια των Grammy αφιερώνει πλέον πολύ χρόνο για να «πειραματιστεί» και η ίδια έχει διαμηνύσει ότι η νέα της μουσική θα ακούγεται πολύ διαφορετική σε σχέση με προηγούμενα έργα της.

«Δεν θα περιμένετε αυτό που θα ακούσετε. Απλά βάλτε το στο μυαλό σας», είπε πρόσφατα, πριν από την ηχογράφηση του «Savage X Fenty Show Vol. 3», που θα βγει στον «αέρα» την Παρασκευή στο Amazon Prime Video.

Πέρασαν πέντε χρόνια από τότε που η ποπ σταρ κυκλοφόρησε το όγδοο άλμπουμ της με τίτλο «ANTI», το οποίο περιλάμβανε επιτυχίες όπως «Work», «Love on the Brain» και «Needed». Πέρυσι, η Ριάνα δήλωσε ότι είχε ξεκινήσει την ηχογράφηση νέας μουσικής.

«Ό, τι γνωρίζετε για τη Ριάνα δεν πρόκειται να είναι αυτό που ακούτε», είπε η τραγουδίστρια, η οποία έχει κερδίσει εννέα Grammy σε πολλαπλές κατηγορίες, όπως R&B, χορό και ραπ. «Πραγματικά πειραματίζομαι. Η μουσική είναι σαν τη μόδα. Θα πρέπει να μπορείς να «παίζεις». Θα πρέπει να μπορώ να φοράω ό, τι θέλω. Αντιμετωπίζω τη μουσική με τον ίδιο τρόπο. Έτσι διασκεδάζω και θα είναι τελείως διαφορετικό».

Η Ριάνα δεν έχει ανακοινώσει ακόμα την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου της άλμπουμ, αλλά η μουσική παίζει σημαντικό ρόλο στο event της, Savage X Fenty, το οποίο επιστρέφει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και θα αναδείξει τη νεότερη ποικιλία στυλ της σειράς μόδας της, με μια σειρά από μοντέλα, ηθοποιούς και ερμηνευτές.

Η παράσταση – μαγνητοσκοπήθηκε στο κέντρο του Λος Άντζελες – θα περιλαμβάνει περφόμανς των Nas, Ricky Martin, Jasmine Sullivan, Daddy Yankee και Normani. Οι Adriana Lima, Gigi Hadid, Vanessa Hudgens, Erykah Badu και Alek Wek και Jeremy Pope κάνουν ιδιαίτερες εμφανίσεις.

Η Ριάνα έχει δηλώσει ότι ανυπομονεί να αποκαλύψει μερικά από τα αγαπημένα της στυλ από τη νέα συλλογή εσωρούχων.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Plus