Έπειτα από 21 χρόνια γάμου ο μεγαλοεπενδυτής Τζον Πόλσον και η σύζυγός του Τζένι Πόλσον, οδηγούνται στον χωρισμό.

Το διαζύγιό του ακολουθεί μετά από αυτό του δισεκατομμυριούχου ιδρυτή της Microsoft Μπιλ Γκέιτς από τη Μελίντα και του Τζεφ Μπέζος, του πλουσιότερου ανθρώπου των ΗΠΑ.

Περίπου οι μισοί δισεκατομμυριούχοι των ΗΠΑ έχουν χωρίσει, κάτι που οδηγεί το ποσοστό των διαζυγίων στους κύκλους τους κοντά σε αυτό του μέσου Αμερικανού.

Ο Πόλσον, ο οποίος διαθέτει επενδύσεις και στην Ελλάδα, επικαλείται «αγεφύρωτες διαφορές» με την σύζυγό του, ενώ ήδη έχει αναθέσει τις διαδικασίες του διαζυγίου σε δικηγόρο της Νέας Υόρκης.

«Ο Τζον συγκέντρωσε το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του κατά τη διάρκεια του γάμου του. Επομένως, θα έχουμε ένα επικό, πανάκριβο διαζύγιο» δήλωσε ανώνυμη πηγή, μιλώντας για ένα από τα πιο ακριβά διαζύγια όλων των εποχών στην ιστοσελίδα Page Six.

To Forbes εκτιμά ότι η περιουσία του ιδρυτή hedge fund φτάνει στα 4 δισ. δολάρια. Τα funds του Πόλσον διαχειρίζονταν έως και 36 δισ. δολάρια στο peak τους, αξία που συρρικνώθηκε στα 6 δισ. δολάρια μέχρι το 2018.

Ο Τζον Πόλσον γνώρισε τη σύζυγό του όταν την προσέλαβε ως βοηθό και παντρεύτηκαν το 2000. Οι Πόλσον έχουν ένα ράντσο στο Άσπεν και ένα ακίνητο στο Χάμπτονς που απέκτησαν αντί 41 εκατ. δολαρίων το 2008.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή
Παρίσι 2024: Οι πλούσιοι εγκαταλείπουν τα ξενοδοχεία του Παρισιού για υπερμεγέθη Châteaux
Διεθνή |

Οι πλούσιοι εγκαταλείπουν τα ξενοδοχεία του Παρισιού για υπερμεγέθη Châteaux

Με τιμές ανταγωνιστικές με τα καλύτερα ξενοδοχεία της πρωτεύουσας και χώρο για τη συνοδεία, τα ιστορικά αρχοντικά γύρω από το Παρίσι είναι οι πιο καυτές κρατήσεις αυτού του καλοκαιριού