Έπειτα από 21 χρόνια γάμου ο μεγαλοεπενδυτής Τζον Πόλσον και η σύζυγός του Τζένι Πόλσον, οδηγούνται στον χωρισμό.

Το διαζύγιό του ακολουθεί μετά από αυτό του δισεκατομμυριούχου ιδρυτή της Microsoft Μπιλ Γκέιτς από τη Μελίντα και του Τζεφ Μπέζος, του πλουσιότερου ανθρώπου των ΗΠΑ.

Περίπου οι μισοί δισεκατομμυριούχοι των ΗΠΑ έχουν χωρίσει, κάτι που οδηγεί το ποσοστό των διαζυγίων στους κύκλους τους κοντά σε αυτό του μέσου Αμερικανού.

Ο Πόλσον, ο οποίος διαθέτει επενδύσεις και στην Ελλάδα, επικαλείται «αγεφύρωτες διαφορές» με την σύζυγό του, ενώ ήδη έχει αναθέσει τις διαδικασίες του διαζυγίου σε δικηγόρο της Νέας Υόρκης.

«Ο Τζον συγκέντρωσε το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του κατά τη διάρκεια του γάμου του. Επομένως, θα έχουμε ένα επικό, πανάκριβο διαζύγιο» δήλωσε ανώνυμη πηγή, μιλώντας για ένα από τα πιο ακριβά διαζύγια όλων των εποχών στην ιστοσελίδα Page Six.

To Forbes εκτιμά ότι η περιουσία του ιδρυτή hedge fund φτάνει στα 4 δισ. δολάρια. Τα funds του Πόλσον διαχειρίζονταν έως και 36 δισ. δολάρια στο peak τους, αξία που συρρικνώθηκε στα 6 δισ. δολάρια μέχρι το 2018.

Ο Τζον Πόλσον γνώρισε τη σύζυγό του όταν την προσέλαβε ως βοηθό και παντρεύτηκαν το 2000. Οι Πόλσον έχουν ένα ράντσο στο Άσπεν και ένα ακίνητο στο Χάμπτονς που απέκτησαν αντί 41 εκατ. δολαρίων το 2008.

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή
Αλλαγή πλεύσης για τη Foxconn – Τρία πρωτότυπα ηλεκτροκίνητα οχήματα
Διεθνή |

Αλλαγή πλεύσης για τη Foxconn: Τρία πρωτότυπα ηλεκτροκίνητα οχήματα

Η Foxconn παρουσίασε τρία ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα σε μία κίνηση που ενδεχομένως σηματοδοτεί την διαφοροποίηση της εταιρείας από την κύρια ενασχόλησή της, τα καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα.

Ηλεκτρικά οχήματα – Επενδύσεις πολλών δισ. δολ. για νέα εργοστάσια – Τα πλάνα μεγάλων εταιρειών
Green |

Ηλεκτρικά οχήματα: Επενδύσεις πολλών δισ. δολ. για νέα εργοστάσια - Τα πλάνα μεγάλων εταιρειών

Από την Toyota κα την Ford έως τη Stellantis και την General Motors, εξαγγέλλονται νέα εργοστάσια και επενδυτικά πλάνα πολλών δισ. δολαρίων στις ΗΠΑ και αλλού για παραγωγή μπαταριών και ηλεκτρικών κινητήρων

Φυσικό αέριο – Η «ψυχρολουσία» της Gazprom ανέβασε 18% τις τιμές στην Ευρώπη
Διεθνή |

Φυσικό αέριο: Η «ψυχρολουσία» της Gazprom έφερε αύξηση τιμών κατά 18% στην Ευρώπη

Οι τιμές του φυσικού αερίου στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη αυξήθηκαν σχεδόν 18% τη Δευτέρα, αφού η ρωσική Gazprom περιόρισε δραματικά τις ελπίδες για πρόσθετες προμήθειες τον επόμενο μήνα