Νέα σοβαρά επεισόδια έγιναν το πρωί της Τετάρτης στη Θεσσσαλονίκη, στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης, μετά τη χθεσινή επίθεση στη φοιτητική συγκέντρωση.

Ομάδα κουκουλοφόρων βγήκε έξω από το ΕΠΑΛ Σταυρούπολης και πέταξε αντικείμενα, φωτοβολίδες, κροτίδες και βόμβες μολότοφ κατά της συγκέντρωσης των φοιτητών, έξω από το σχολείο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το voria.gr, η ομάδα κινήθηκε τρέχοντας για να επιτεθεί στους φοιτητές, ενώ ταυτόχρονα και η ομάδα κουκουλοφόρων που ήταν έξω από το σχολείο κινήθηκε προς τη συγκέντρωση των φοιτητών.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει φραγμός αστυνομίας ώστε να μην υπάρχει επαφή μεταξύ των κουκουλοφόρων και των φοιτητών που συμμετέχουν στην αντιφασιστική συγκέντρωση.

Δείτε το βίντεο από το 1ο και 2ο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης

Θυμίζουμε ότι αντίστοιχη επίθεση στους φοιτητές, έγινε και χθες.

Σοκαριστικές ήταν οι καταγγελίες των μαθητών που ήταν μπροστά στην επίθεση.

«Οι φοιτητές ήταν από έξω γιατί πριν λίγες ημέρες, ενώ μοίραζαν φυλλάδια, χτυπήθηκαν κάποια άτομα. Παιδιά του σχολείου, φασίστες, πήγαν από πίσω, έβαλαν κουκούλες, βγήκαν έξω και αρχίσαν να μαχαιρώνουν, να χτυπάνε κόσμο άσχημα. Έπρεπε να έχουν φύγει εδώ και καιρό από το σχολείο. Θα μπορούσαμε να είχαμε χτυπήσει πολλά παιδιά από το σχολείο», κατήγγειλε η 17χρονη στο voria.gr και ανέφερε ότι υπήρξαν αρκετοί τραυματίες από τα επεισόδια. «Δύο άτομα συγκεκριμένα είχαν στο κεφάλι τους αίματα από το ξύλο», είπε.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα