H Delta Air Lines ενισχύει το πτητικό της πρόγραμμα για την Αθήνα από το επόμενο καλοκαίρι, ξεκινώντας απευθείας δρομολόγιο προς τον Διεθνή Αερολιμένα Logan της Βοστώνης, στις 29 Μαΐου 2022. Μάλιστα, τη σχετική ανακοίνωση έκανε ο διευθύνων σύμβουλος της Delta, κ. Ed Bastian στην ετήσια γενική συνέλευση της International Air Transport Association (IATA) που πραγματοποιείται στη Βοστώνη. Η ζήτηση, όπως αυτή διαμορφώνεται τη μετά-Covid περίοδο, οδήγησε στη διεύρυνση του προγράμματος του αμερικανικού αερομεταφορέα στη χώρα μας.

Η Βοστώνη, ως νέος προορισμός από την Αθήνα, θα συμπληρώσει τα υπάρχοντα, καθημερινά, απευθείας δρομολόγια προς Ατλάντα και Νέα Υόρκη – JFK που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Σημειώνεται ότι η Βοστώνη αποτελεί ένα από τα κεντρικά αεροδρόμια της Delta από το οποίο οι επιβάτες θα μπορούν να συνεχίσουν το ταξίδι τους με πτήσεις προς διάφορες πόλεις της Βόρειας Αμερικής και αλλού.

Το δρομολόγιο θα πραγματοποιείται τρεις φορές την εβδομάδα με αεροσκάφος Α330-300 και οι επιβάτες θα μπορούν να επιλέξουν θέση ανάμεσα σε Delta One, Delta Premium Select, Delta Comfort+; και Main Cabin. Σε όλες τις θέσεις υπάρχουν προσωπικές οθόνες που κάθε επιβάτης μπορεί να διαλέξει την ψυχαγωγία που επιθυμεί,  ενώ θα έχουν την επιλογή αγοράς on–demand Wi–Fi, καθώς και επιλογή γεύματος από το μενού.

«Καθώς ο κόσμος επιστρέφει στις διεθνείς πτήσεις, ανυπομονούμε να διευρύνουμε το δίκτυό μας και να προσφέρουμε μια καινούργια, απευθείας πτήση από την Ελλάδα προς τις ΗΠΑ», είπε ο διευθυντής Πωλήσεων της Deltaγια τη Νότια Ευρώπη, κ. Frederic Schenk. «Υπήρξε μεγάλη ζήτηση και το να προσφέρουμε αυτό το νέο δρομολόγιο προς τη Βοστώνη θα δημιουργήσει ακόμη στενότερους δεσμούς μεταξύ των χωρών μας, καθώς και θα προσθέσει μία ακόμη επιλογή κατά τη διάρκεια της δημοφιλούς καλοκαιρινής σεζόν».«Είμαστε ενθουσιασμένοι που υποδεχόμαστε καινούργιες πτήσεις της Delta προς τη Βοστώνη, που θα συνδέουν επισκέπτες και ταξιδιώτες με συναρπαστικούς προορισμούς σε όλο τον κόσμο», είπε ο Κυβερνήτης της Μασαχουσέτης, κ. Charlie Baker. «Αυτές οι πτήσεις που θα έρθουν στο Αεροδρόμιο Logan θα επιτρέψουν σε περισσότερο κόσμο να έχει πρόσβαση σε εκατοντάδες προορισμούς και στην παγκόσμια οικονομία».

Η Delta, μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, θα πραγματοποιεί 160 απευθείας πτήσεις καθημερινά, προς 55 προορισμούς, από τον διεθνή αερολιμένα Logan, μια αύξηση πάνω από 20% σε σχέση με το προ πανδημίας ποσοστό της, τον Οκτώβριο του 2019. Εκτός από την Αθήνα, το επόμενο καλοκαίρι η Delta θα προσθέσει και ένα νέο δρομολόγιο προς το Τελ Αβίβ του Ισραήλ.

«Μέχρι το επόμενο καλοκαίρι θα έχουμε ενισχύσει  το κεντρικό μας αεροδρόμιο στη Βοστώνη, καθώς η ζήτηση έχει αυξηθεί, προσθέτοντας περίπου 3.800 θέσεις την ημέρα σε σχέση με τον προηγούμενό μας υψηλό αριθμό, το 2019» είπε ο κ. Joe Esposito, S.V.P. – Network Planning της Delta. «Η Βοστώνη είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά με μια οικονομία σε άνθιση και έχουμε βάλει ως στόχο να προσφέρουμε στους πελάτες μας σημαντικές επιλογές και πιο βολικές λύσεις για τα ταξιδιωτικά τους πλάνα, μαζί με τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και εμπειρία για τις οποίες είναι γνωστή η Delta».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τουρισμός
Τουρισμός: Τι είναι το «Gig-Tripping» που κυριαρχεί στις ταξιδιωτικές τάσεις
Τουρισμός |

Το «Gig-Tripping» είναι η τελευταία ταξιδιωτική τάση που επιβάλλεται να δοκιμάσετε

Καθώς πλησιάζει το καλοκαίρι, αυτός ο δημοφιλής όρος αποκτά ολοένα και περισσότερους οπαδούς - Ποιες πόλεις και χώρες είναι ιδανικές και οικονομικές για το συγκεκριμένο τύπου διακοπών

Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος: Αποφάσεις για τις πολιτικές προτεραιότητες ενόψει των ευρωεκλογών
Τουρισμός |

Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος: Αποφάσεις για τις πολιτικές προτεραιότητες ενόψει των ευρωεκλογών

Με τις ευρωπαϊκές εκλογές και την ουγγρική προεδρία της ΕΕ προ των πυλών, οι ηγέτες του κλάδου της φιλοξενίας είχαν την ευκαιρία να προβληματιστούν και να συναποφασίσουν για τις πολιτικές προτεραιότητες