Τα καταστήματα ΙQOS έλαβαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονια την πιστοποίηση «Covid-Shield» από τον ανεξάρτητο διαπιστευμένο φορέα πιστοποίησης TÜV Austria.

Το Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης «Covid-Shield» αναπτύχθηκε από την TÜV Austria με γνώμονα την Υγεία, την Ασφάλεια και την Επιχειρηματική Συνέχεια. Οι εξαιρετικές αξιολογήσεις που έλαβαν τα καταστήματα IQOS της Παπαστράτος, από τους ίδιους τους καταναλωτές «για την ασφάλεια στην φυσική εμπειρία εξυπηρέτησης έθεσαν τις βάσεις για την ασφαλή και παράλληλα υψηλή καταναλωτική εμπειρία εντός των καταστημάτων».

Σε δήλωσή της, η Επικεφαλής Δικτύου Καταστημάτων ΙQOS, κυρία Βάγια Σιμόγλου, ανέφερε: «H ασφάλεια των καταναλωτών και των εργαζομένων είναι για εμάς απόλυτη προτεραιότητα. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την πιστοποίηση που έλαβαν τα καταστήματα IQOS, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, καθώς επιβεβαιώνεται η ασφάλεια που εισπράττουν οι καταναλωτές από την πρώτη στιγμή που εισέρχονται στα καταστήματα. Πιο περήφανοι από όλα, όμως, είμαστε για την γρήγορη προσαρμογή των υπηρεσιών μας στα καταστήματα IQOS, καταφέρνοντας να παρέχουμε εν μέσω πανδημίας ασύγκριτη εμπειρία εξυπηρέτησης μέσα σε συνθήκες απόλυτης και πιστοποιημένης ασφάλειας για όλους».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις