Τον Ιούλιο, οι πιστοί πελάτες της Chanel έλαβαν είδηση ​​ότι ο οίκος μόδας ανέβασε τις τιμές στις πολυτελείς τσάντες του για άλλη μια φορά.

Οι κλασικές τσάντες του φέρεται να κοστίζουν 9% έως 15% περισσότερο, ανάλογα με το μοντέλο.

View this post on Instagram

A post shared by Morgane PG (@morgane_pg_)

Τώρα, το γαλλικό maison έχει κάνει ακόμα περισσότερες αλλαγές, με την εισαγωγή μιας νέας πολιτικής πωλήσεων για την αγαπημένη της Classic Flap Bag και Coco Handle Bag. Σύμφωνα με το HIGHXTAR, οι πελάτες θα περιορίζονται σε μία μόνο τσάντα κάθε χρόνο.

Για τα άλλα δερμάτινα είδη του, δεν θα μπορεί κανείς να αγοράζει περισσότερα από δύο είδη ετησίως.


Ενώ ορισμένοι αγοραστές μπορεί να απογοητεύονται από τις συνεχώς αυξανόμενες τιμές, οι νέοι κανόνες αποκλειστικότητας πιθανότατα θα βοηθήσουν στην αύξηση της ζήτησης για τη μάρκα.

Άλλοι θα μπορούσαν να στραφούν στην αγορά μεταπώλησης, η οποία θα μπορούσε να δει μια αύξηση στις προσφορές της Chanel καθώς οι πρώτοι ιδιοκτήτες προσπαθούν να εξαργυρώσουν την αυξανόμενη ζήτηση… για τις πολυπόθητες τσάντες του οίκου.

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή
Γερμανία – Έλλειψη πρώτων υλών και ανατιμήσεις σε ενέργεια φρενάρουν την ανάπτυξη
Διεθνή |

Γερμανία: Έλλειψη πρώτων υλών και ανατιμήσεις σε ενέργεια φρενάρουν την ανάπτυξη

Στο 2,6% έπεσαν οι εκτιμήσεις για το 2021 - Το πρώτο τρίμηνο του 2022 η οικονομία της χώρας θα επανέλθει στα επίπεδα προ της πανδημίας και θα τα ξεπεράσει, είπε ο γερμανός υπουργός Οικονομίας Πέτερ Αλτμάιερ

Τα χρέη «πνίγουν» την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής στις φτωχές χώρες
Green |

Τα χρέη «πνίγουν» την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής στις φτωχές χώρες

Οι 34 από τις φτωχότερες χώρες του κόσμου δαπανούν 29,4 δισ. δολάρια για πληρωμές χρέους ετησίως έναντι μόλις 5,4 δισ. δολαρίων σε μέτρα για τη μείωση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής