Στο νοσοκομείο εισήχθη το βράδυ της Δευτέρας εκτάκτως η Φώφη Γεννηματά.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το νοσοκομείο Ευαγγελισμός η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, «εισήχθη εκτάκτως εχθές το βράδυ με συμπτώματα ατελούς ειλεού».

«Μετά από εκτενείς εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου».

«Δε θα συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία»

Δεν θα είναι υποψήφια για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ η Φώφη Γεννηματά η οποία εκτάκτως εισήχθη στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

«Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Ως Πρόεδρος μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητα μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης», ανέφερε η ίδια σε δήλωσή της που ανάρτησε στο facebook.

Είχε νοσηλευτεί και τον Μάρτιο

Σημειώνεται ότι η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής είχε νοσηλευτεί στο ίδιο νοσοκομείο και τον Μάρτιο με κολικό του νεφρού.

«Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, προσήλθε σήμερα στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός με κολικό του νεφρού και αντιμετωπίστηκε άμεσα. Η Φώφη Γεννηματά θα παραμείνει στο νοσοκομείο για 24 ώρες, για προληπτικούς λόγους» ανέφερε τότε το ΚΙΝΑΛ σε ανακοίνωσή του.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Ακρίβεια: Άτυπο debate κυβέρνησης – αντιπολίτευσης για το κάλεσμα Μητσοτάκη σε «απολογία» στη Βουλή
Επικαιρότητα |

Άτυπο debate κυβέρνησης – αντιπολίτευσης για το κάλεσμα Μητσοτάκη σε «απολογία» στη Βουλή

Αίτημα ΣΥΡΙΖΑ για προ ημερησίας συζήτηση. Η τελευταία συζήτηση επί του ζητήματος προκλήθηκε από τον τότε αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα το 2021.

Πρωτογενές πλεόνασμα: Η κυβέρνηση πανηγυρίζει – Για πλεόνασμα ακρίβειας μιλούν τα κόμματα
Επικαιρότητα |

Η κυβέρνηση πανηγυρίζει για το πρωτογενές πλεόνασμα του 2023 – Για πλεόνασμα ακρίβειας μιλούν τα κόμματα

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ, το πρωτογενές αποτέλεσμα για το 2023 ανήλθε σε 1,86% του ΑΕΠ, έναντι στόχου για 1,15% – Η αντιπολίτευση κατηγορεί την κυβέρνηση ότι είπε ψέματα πως μείωσε τους φόρους