Αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος στο Angelicousis Group ανέλαβε ο κ. Sveinung J. Stohle, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του Ομίλου.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση ο κ. Stohle έχει περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στη ναυτιλία στον τομέα του Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου (LNG shipping) και στον ευρύτερο ενεργειακό τομέα του LNG και θα ενταχθεί στην ανώτερη διοικητική ομάδα του Ομίλου στην Αθήνα.

Η κ. Μαρία Αγγελικούση, διευθύνουσα σύμβουλος του Angelicoussis Group, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι καλωσορίζει «τον Sveinung ως αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο του Ομίλου. Η πλούσια εμπειρία του Sveinung στη ναυτιλιακή βιομηχανία θα προσθέσει δύναμη, βάθος και ποιότητα στην υφιστάμενη ανώτερη διοικητική ομάδα μας. Ανυπομονώ να συνεργαστώ στενά με τον Sveinung πάνω στις πολλές άμεσες προκλήσεις αλλά και ευκαιρίες  που παρουσιάζει ο κλάδος μας».

Σχολιάζοντας από την πλευρά του ο κ. Stohle την ανάληψη των νέων καθηκόντων του υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι «είμαι πολύ ενθουσιασμένος που έχω αυτό τη μοναδική ευκαιρία να ενταχθώ στο Angelicoussis Group και ανυπομονώ να συνεργαστώ στενά με τη Μαρία και την ομάδα για να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε την εταιρεία στο μέλλον».

Ο κ. Stοhle είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου MBA στο  International Business  από το Πανεπιστήμιο του Σαν Φρανσίσκο και έχει πτυχίο στα Χρηματοοικονομικά από το California State University. Είναι Νορβηγός πολίτης.

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Ναυτιλία
Υπέρ της πρότασης Μητσοτάκη για Κέντρο Ερευνών Εναλλακτικών Καυσίμων και οι ακτοοπλόοι
Ναυτιλία |

Υπέρ της πρότασης Μητσοτάκη για Κέντρο Ερευνών Εναλλακτικών Καυσίμων και οι ακτοοπλόοι

Ειδικά για τη χώρα μας, σύμφωνα με τον ΣΕΕΝ, «τυχόν μέτρα που συντελούν μόνο στην επιβάρυνση του κόστους μεταφοράς χωρίς πραγματικό αντίκτυπο στην προστασία του περιβάλλοντος, κινδυνεύουν να επιβαρύνουν υπέρμετρα τον επιβάτη της ελληνικής ακτοπλοΐας»

Υπ. Εργασίας – Αυτοψία για τις συνθήκες του θανατηφόρου εργατικού ατυχήματος στον ΣΕΠ
Επικαιρότητα |

Υπουργείο Εργασίας: Αυτοψία για τις συνθήκες του θανατηφόρου εργατικού ατυχήματος στον ΣΕΠ

Έρευνα για τα αίτια και τις συνθήκες, υπό τις οποίες συνέβη το θανατηφόρο εργατικό ατύχημα στον Σταθμό Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά το απόγευμα της Δευτέρας, ξεκίνησαν άμεσα οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων

Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος – Στηρίζει την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ύδρας
Ναυτιλία |

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ενισχύει την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ύδρας

Η δωρεά περιλαμβάνει έργα συντήρησης του ιστορικού κτιρίου, τεχνολογικό εξοπλισμό, παροχή προσομοιωτή γέφυρας τελευταίας τεχνολογίας καθώς και υποτροφίες σε αποφοίτους της σχολής

Βαγγέλης Μαρινάκης για ομόλογο της CPLP στο ΧΑ – «Οι πράσινες επενδύσεις είναι το μέλλον»
Xρηματιστήριο Αθηνών |

Βαγγέλης Μαρινάκης για την εισαγωγή του ομολόγου της CPLP: «Οι πράσινες επενδύσεις είναι το μέλλον»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης σημείωσε ότι «στην Ελλάδα κάτι σωστό συμβαίνει, υπάρχει κλίμα εμπιστοσύνης και οι ξένοι έρχονται και επενδύουν στη χώρα μας»

Πλακιωτάκης – Κομβικής σημασίας η επένδυση της Cosco στον Πειραιά
Λιμάνια |

Πλακιωτάκης: Κομβικής σημασίας η επένδυση της Cosco στον Πειραιά

Η τροποποίηση της σύμβασης παραχώρησης και η μεταβίβαση του πρόσθετου 16% του μετοχικού κεφαλαίου της ΟΛΠ ΑΕ στην Cosco Shipping διασφαλίζει την επιτάχυνση και εξέλιξη της επένδυσης, με παράλληλη διασφάλιση των συμφερόντων του ελληνικού Δημοσίου, σημείωσε ο υπουργός Ναυτιλίας