Την αποζημίωση των σεισμόπληκτων για το σύνολο των ακινήτων μέχρι και τα 150 τ.μ. ανά ιδιοκτήτη προωθεί για πρώτη φορά το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών με σχέδιο Κοινής Υπουργικής Απόφασης, η οποία βρίσκεται σε στάδιο δημοσίευσης.

Η τροποποιημένη ΚΥΑ, η οποία εφαρμόζεται για πρώτη φορά στην περίπτωση αποκατάστασης πληγέντων από σεισμό, όσων αφορά στους πληγέντες της Κρήτης, αποσαφηνίζει ξεκάθαρα τη δυνατότητα χορήγησης στεγαστικής συνδρομής έως και 150 τ.μ. για το σύνολο των κτηρίων ανά ιδιοκτήτη.

Αυτό σημαίνει ότι εάν ένας σεισμόπληκτος έχει τρία ακίνητα τα οποία έχουν υποστεί ζημιές, συνολικού εμβαδού 170 τ.μ., τότε θα αποζημιωθεί μέχρι το ύψος των 150 τ.μ.

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Γκάγκα – Γίνεται προσπάθεια για να φέρουμε προσωπικό στο ΕΣΥ – Τι είπε για τους αρνητές διασωληνώσεων
Επικαιρότητα |

Γκάγκα: Γίνεται προσπάθεια για να φέρουμε προσωπικό στο ΕΣΥ - Τι είπε για τους αρνητές διασωληνώσεων

Η Μίνα Γκάγκα μίλησε για την πορεία της πανδημίας, αναφέρθηκε στις ελλείψεις του ΕΣΥ, ενώ σχολίασε και το γεγονός ότι υπάρχουν ασθενείς που αρνούνται να διασωληνωθούν.

Έρευνα – Οι πλήρως εμβολιασμένοι έχουν πολύ μικρότερες πιθανότητες να μεταδώσουν τον κορωνοϊό
Plus |

Οι πλήρως εμβολιασμένοι έχουν πολύ μικρότερες πιθανότητες να μεταδώσουν τον κορωνοϊό

Τα ευρήματα καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς ορισμένων ότι τα εμβόλια –πέρα από την προστασία των ίδιων των εμβολιασμένων– δεν αποτρέπουν παράλληλα την εξάπλωση της πανδημίας