Σε μια ανάρτηση γρίφο προχώρησε ο Γιώργος Παπανδρέου με αφορμή την εκλογική νίκη του ΠΑΣΟΚ το 1981 που από πολλούς ερμηνεύεται ως προαναγγελία της δική του υποψηφιότητας για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ.

«18 Οκτώβρη 1981 Ημέρα νίκης του Ελληνικού λαού και της Δημοκρατίας.

»18 Οκτώβρη 2021 Αφετηρία νέων αγώνων για να οικοδομήσουμε μια προοδευτική προοπτική, να οδηγήσουμε με σιγουριά τη χώρα σε ένα μέλλον με μεγάλες προκλήσεις, αλλάζοντας οριστικά τη μοίρα του Ελληνικού λαού» έγραψε χαρακτηριστικά στο twitter ο Γιώργος Παπανδρέου.

Υπενθυμίζεται ότι την αποκάλυψη ότι ο Γιώργος Παπανδρέου πιθανότατα θα ανακοινώσει και επίσημα την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, ακόμη και  μέσα στην ημέρα προέβη η Κατερίνα Μπατζελή.

Η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής, μιλώντας το βράδυ της Κυριακής στο κεντρικό δελτίο του Star Κεντρικής Ελλάδας, ανέφερε:

«Δεν έχει καμία αγωνία να κατοχυρώσει τον εαυτό του στο Κίνημα Αλλαγής. Θεσμικά συνάντησε τον Μανώλη Χριστοδουλάκη που είναι γραμματέας και του είπε πως πηγαίνει η διαδικασία των υποψηφιοτήτων και αν θα μπορούσε να έχει την άδεια», δήλωσε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι ο πρώην πρωθυπουργός δεν ζήτησε από κανέναν να αποσυρθεί.

«Εκτιμώ ότι αναμένεται πραγματικά να μπει στον ενεργό αγώνα για την εκλογική αναμέτρηση. Προσωπικά εκτιμώ ότι αυτή θα είναι ιστορική όχι για το ποιος θα βγει, αλλά ότι δίνουμε μια μάχη ως κόμμα με όλες τις τάσεις για να δυναμώσουμε τον χώρο της κεντροαριστεράς», σημείωσε και πρόσθεσε ότι ενδέχεται να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του ακόμα και σήμερα. Στο πλαίσιο αυτό, η κ. Μπατζελή ανέφερε ότι θα τον στηρίξει.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα