Στην έκθεση Anuga, που πραγματοποιήθηκε από τις 9 έως τις 13 Οκτωβρίου στην Κολωνία της Γερμανίας, συμμετείχε η βιομηχανία ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ, με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της εξωστρέφειάς της, μέσω της μεγαλύτερης έκθεσης τροφίμων και ποτών διεθνώς.

Ειδικότερα, η ΗΛΙΟΣ παρουσίασε στους επισκέπτες της έκθεσης, από την Ευρώπη και τη Λατινική Αμερική, τις δύο νέες σειρές ζυμαρικών, τα βιολογικά Kiddo Pasta by Helios και τα Helios Greek Pasta, όλα LoiApproved. Τα εν λόγω προϊόντα, που κυκλοφόρησαν πρόσφατα στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών και έχουν ιδιαίτερη απήχηση, σηματοδοτούν μια νέα εποχή για τη βιομηχανία ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ στην Αμερική, καθώς και σε νέες αγορές που περιλαμβάνονται στο στρατηγικό πλάνο της.

Παράλληλα, παρουσίασε στο κοινό την ανανεωμένη σειρά espressi, τα πρωτοποριακά ζυμαρικά γρήγορου βρασμού που είναι έτοιμα σε λιγότερο από 1,5 λεπτό (τα spaghetti) και σε 4 λεπτά (οι πέννες) και αποτελούν μια οικολογική πρόταση της ΗΛΙΟΣ.

Επιπλέον, ανταποκρινόμενη στην επιτακτική ανάγκη της μείωσης των πλαστικών μιας χρήσης η ΗΛΙΟΣ ανέδειξε ένα ακόμα καινοτόμο προϊόν που έχει λανσάρει, τα artesian pasta straws, τα βιοδιασπώμενα καλαμάκια από ζυμαρικό σε 3 ξεχωριστές αποχρώσεις.

Η εταιρία είχε παρουσία μέσω της Περιφέρειας Αττικής, στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο, που ανέδειξε στο διεθνές κοινό τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των εγχώριων προϊόντων. Στόχος της ΗΛΙΟΣ είναι η συνεχής διεύρυνση της παρουσίας της στον παγκόσμιο χάρτη και η έμφαση στην ελληνικότητα των προϊόντων της μέσα από συνεργασίες με σημαντικά κανάλια πώλησης.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις