Μόλις στις 7 Ιουλίου παρουσιάστηκε σε μακέτα το πρώτο έργο τοπόσημο της Lamda Development στην έκταση του Ελληνικού, ο Marina Tower, και η συντριπτική πλειονότητα των διαμερισμάτων του, τρεις μήνες μετά, πουλήθηκε.

Αυτό αναφέρουν πληροφορίες του ΟΤ, σύμφωνα με τις οποίες ο «πράσινος» πύργος δεν διαθέτει πια παρά ελάχιστα διαμερίσματα προς πώληση. Αγοραστές τους, Έλληνες και ξένοι πολίτες με γερά πορτοφόλια, οι οποίοι έκλεισαν με προκαταβολές σχεδόν όλα τα διαμερίσματα πριν καλά – καλά πέσουν τα θεμέλια του ουρανοξύστη των 45 ορόφων.

7.500 έως 26.200 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο

Πηγές θέλουν οι τιμές τους να κυμαίνονται σε ένα εύρος από 7.500 έως 26.200 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο. Τα ακριβότερα φυσικά είναι από τον 30ο όροφο και πάνω, ενώ το pick της αξίας καταγράφεται στα περιορισμένα σε αριθμό διαμερίσματα και ρετιρέ 4 και 5 υπνοδωματίων που διαθέτουν και ιδιωτική πισίνα. Οι υπόλοιπες κατοικίες έχουν από ένα έως 4 υπνοδωμάτια.

Πρόκειται για ένα αισθητικά λιτό κτίριο, σε πλήρη εναρμόνιση με τη θάλασσα και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του μεσογειακού τοπίου. Ξεχωρίζει η σημαντική παρουσία του πράσινου και του υδάτινου στοιχείου, που ενισχύουν έτσι το βιοκλιματικό χαρακτήρα του κτιρίου.

Όλες οι κατοικίες είναι διαμπερείς και προσφέρουν ανεμπόδιστη πανοραμική θέα. Κάθε διαμέρισμά του έχει τα πλέον σύγχρονα ποιοτικά χαρακτηριστικά, σε χώρους, παροχές και ανέσεις, εξαιρετικά υλικά κατασκευής, φιλικά προς το περιβάλλον, καθώς και όλες τις προδιαγραφές ενός έξυπνου κτιρίου.

Σε πέντε χρόνια η ανέγερση

Η ανέγερσή του αναμένεται να ολοκληρωθεί σε πέντε χρόνια και οι ιδιοκτήτες που έκλεισαν με προκαταβολές τις κατοικίες προχωρούν από τα αρχιτεκτονικά σχέδια τη διαμόρφωση των χώρων με βάση τις ανάγκες τους.

Πριν από περίπου 20 μέρες η Lamda Development στην ανακοίνωση των εξαμηνιαίων οικονομικών αποτελεσμάτων της είχε προδιαγράψει την εντυπωσιακή ζήτηση που έχουν τόσο τα διαμερίσματα του «πράσινου» πύργο όσο και των 27 μονοκατοικιών (βίλες) στην παραλία του Αγ. Κοσμά.

Όπως έκανε γνωστό η εισηγμένη στις 29 Σεπτεμβρίου, για τα διαμερίσματα του Πύργου της Μαρίνας, έχουν ήδη κατατεθεί προκαταβολές πελατών για το 75% της πωλούμενης επιφάνειας, οι οποίες αντιστοιχούν σε δυνητικά μελλοντικά έσοδα ύψους 338 εκ. ευρώ, με την ολοκλήρωση των αντίστοιχων αγοραπωλησιών. Για τις Βίλες, έχουν κατατεθεί προκαταβολές πελατών και για τις 27, με τα αντίστοιχα δυνητικά μελλοντικά έσοδα να υπολογίζονται σε 345 εκ. ευρώ, με την ολοκλήρωση των αντίστοιχων αγοραπωλησιών.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις