Στις 13 Ιουλίου στο Grand Hyatt Athens αναμένεται να πραγματοποιηθεί το 5th InvestGR Forum 2022: A New Greece Emerges (www.investgr.eu).

Το InvestGR Forum: Foreign Investments in Greece οργανώνεται από την Public Affairs and Networks, για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, και πραγματεύεται αποκλειστικώς το θέμα των ξένων επενδύσεων στην Ελλάδα και την ελκυστικότητα της χώρας ως επενδυτικού προορισμού.

Ο τίτλος του 5th InvestGR Forum 2022 θα είναι «A New Greece Emerges».

Στρατηγικοί Εταίροι του InvestGR Forum είναι οι εταιρείες ΕΥ Ελλάδος και JTI Hellas.

Στο πλαίσιο αυτό, θα παρουσιαστούν και θα αναλυθούν τα πρώτα ευρήματα της έρευνας της ΕΥ, «Attractiveness Survey: Ελλάδα 2022», με θέμα την ελκυστικότητα της Ελλάδας ως επενδυτικού προορισμού. Η έρευνα, η οποία αποτελεί αυτόνομο μέρος του ευρύτερου προγράμματος EY Attractiveness Survey Europe, για την ελκυστικότητα της Ευρώπης ως επενδυτικού προορισμού, βασίζεται σε ένα σημαντικό δείγμα στελεχών μεγάλων ξένων επιχειρήσεων, που είτε έχουν ήδη επενδυτική παρουσία στην Ελλάδα είτε αποτελούν δυνητικούς επενδυτές.

Ο ιδρυτής του InvestGR Forum, Ανδρέας Γιαννόπουλος, δήλωσε: «Παρά τα προβλήματα, τις αβεβαιότητες και τους κινδύνους που πάντοτε ελλοχεύουν, φαίνεται ότι η ελληνική Οικονομία είναι σε θέση να ξεπεράσει τις επιπτώσεις της πανδημίας και να ανακάμψει δυναμικά, ξεπερνώντας ίσως και τις προβλέψεις των οικονομικών αναλυτών. Με άλλα λόγια, μια νέα Ελλάδα αναδύεται. Αυτός θα είναι και ο τίτλος του 5th InvestGR Forum 2022: A New Greece Emerges. Στόχος του InvestGR Forum είναι να συνεχίσει, για πέμπτη χρονιά ανελλιπώς, να προσφέρει ένα αξιόπιστο, σοβαρό και δομημένο βήμα διαλόγου και ανταλλαγής σκέψεων και προτάσεων πάνω στο πάντοτε επίκαιρο και κρίσιμο για την ανάπτυξη θέμα των ξένων επενδύσεων στη χώρα».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις
Podcast ΒΑΒΕΛ – Μάρκος Βερέμης (Upstream, BigPi): Πρέπει να σκεφτόμαστε την εισαγωγή κατηρτισμένων στελεχών
Startups |

Podcast ΒΑΒΕΛ – Μάρκος Βερέμης (Upstream, BigPi): Η αξιοκρατία δεν άνθισε ποτέ στο Δημόσιο, γιατί τα κόμματα αγαπούν τις startups

Πρέπει να σκεφτόμαστε την εισαγωγή κατηρτισμένων στελεχών - Η αξιοκρατία δεν άνθισε ποτέ στο Δημόσιο – Γιατί όλα τα κόμματα αγαπούν τις startups – Σε ποιους τομείς οι καλύτερες προοπτικές