Τον οριστικό πίνακα με τις εντάξεις 47 επενδυτικών σχεδίων στο καθεστώς της «Επιχειρηματικότητας Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων» και 9, επενδυτικών σχεδίων στο καθεστώς της «Γενικής Επιχειρηματικότητας» του Αναπτυξιακού Νόμου 4399/16, υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργος Κασαπίδης.

Το συνολικό ποσό της επιχορήγησης για τα εν λόγω επενδυτικά σχέδια, στο καθεστώς της «Επιχειρηματικότητας Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων», ανέρχεται στο ύψος των 8.007.001,19 ευρώ.

Το συνολικό ποσό της επιχορήγησης για τα 9 επενδυτικά σχέδια, στο καθεστώς της «Γενικής Επιχειρηματικότητας», ανέρχεται στο ύψος του 1.942.542,00 ευρώ  και το συνολικό ποσό της φορολογικής απαλλαγής σε έ1.383.011,79 ευρώ.

Όπως ανέφερε ο κ. Κασαπίδης η Περιφερειακή Αρχή «θα συνεχίζει να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, στην κατεύθυνση της ενίσχυσης της επιχειρηματικής δραστηριότητας και τη βελτίωση της θέσης των επιχειρήσεων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, αξιοποιώντας κάθε διαθέσιμο σχετικό πρόγραμμα και διεκδικώντας όσο το δυνατόν περισσότερους πόρους».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις