Όπως είχε ήδη προαναγγείλει, το Netflix ξεκίνησε σήμερα την κυκλοφορία ηλεκτρικών παιχνιδιών για κινητά τηλέφωνα, εισβάλοντας έτσι σε μια νέα αγορά, καθώς αναζητά πρόσθετους τρόπους για να κερδίσει και να διατηρήσει συνδρομητές.

Οι συνδρομητές έχουν την επιλογή να παίξουν πέντε διαφορετικά παιχνίδια στην εφαρμογή, συμπεριλαμβανομένων των «Stranger Things: 1984», «Stranger Things 3: The Game», «Shooting Hoops», «Card Blast» και «Teeter Up».

Τα παιχνίδια θα κυκλοφορήσουν πρώτα για τηλέφωνα Android και εν συνεχεία για iPhone και είναι διαθέσιμα στην εφαρμογή Netflix.

Η Netflix σχεδιάζει να προχωρήσει πέρα ​​από τις παραδοσιακές προσφορές ταινιών και εκπομπών, σε μια προσπάθεια να τραβήξει περισσότερο την προσοχή των χρηστών και να προσθέσει αξία στην υπηρεσία.

Στο πλαίσιο αυτό, το καλοκαίρι προσέλαβε το στέλεχος βιντεοπαιχνιδιών Mike Verdu από το Facebook , όπου ήταν αντιπρόεδρος περιεχομένου επαυξημένης πραγματικότητας και εικονικής πραγματικότητας.

Τα παιχνίδια περιλαμβάνονται στις συνδρομές Netflix και δεν θα προβάλουν διαφημίσεις ή αγορές εντός της εφαρμογής.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τεχνολογία
Τεχνητή νοημοσύνη: Υπό ρυθμιστικό έλεγχο στη Βρετανία οι συνεργασίες Microsoft-Amazon
Tεχνητή νοημοσύνη |

Υπό ρυθμιστικό έλεγχο στη Βρετανία οι ΑΙ συνεργασίες Microsoft-Amazon

Η Αρχή Ανταγωνισμού και Αγορών της Βρετανίας ζητά από τα ενδιαφερόμενα τρίτα μέρη τις απόψεις τους σχετικά με τις μεγάλες συνεργασίες που συνήψαν η Microsoft και η Amazon με μικρότερες εταιρείες AI