Όπως είχε ήδη προαναγγείλει, το Netflix ξεκίνησε σήμερα την κυκλοφορία ηλεκτρικών παιχνιδιών για κινητά τηλέφωνα, εισβάλοντας έτσι σε μια νέα αγορά, καθώς αναζητά πρόσθετους τρόπους για να κερδίσει και να διατηρήσει συνδρομητές.

Οι συνδρομητές έχουν την επιλογή να παίξουν πέντε διαφορετικά παιχνίδια στην εφαρμογή, συμπεριλαμβανομένων των «Stranger Things: 1984», «Stranger Things 3: The Game», «Shooting Hoops», «Card Blast» και «Teeter Up».

Τα παιχνίδια θα κυκλοφορήσουν πρώτα για τηλέφωνα Android και εν συνεχεία για iPhone και είναι διαθέσιμα στην εφαρμογή Netflix.

Η Netflix σχεδιάζει να προχωρήσει πέρα ​​από τις παραδοσιακές προσφορές ταινιών και εκπομπών, σε μια προσπάθεια να τραβήξει περισσότερο την προσοχή των χρηστών και να προσθέσει αξία στην υπηρεσία.

Στο πλαίσιο αυτό, το καλοκαίρι προσέλαβε το στέλεχος βιντεοπαιχνιδιών Mike Verdu από το Facebook , όπου ήταν αντιπρόεδρος περιεχομένου επαυξημένης πραγματικότητας και εικονικής πραγματικότητας.

Τα παιχνίδια περιλαμβάνονται στις συνδρομές Netflix και δεν θα προβάλουν διαφημίσεις ή αγορές εντός της εφαρμογής.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τεχνολογία
iPhone: Γίνεται 15 ετών. Να πώς άλλαξε τη ζωή μας!
Partners |

15 χρόνια iPhone που άλλαξαν τη ζωή μας

Στις 29 Ιουνίου 2007, το πρώτο iPhone βγήκε στην αγορά. Οι αναβαθμίσεις και βελτιώσεις των iPhοne την τελευταία μιάμιση δεκαετία – μεταξύ των οποίων οι πιο ευκρινείς κάμερες και η μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας- κατέστησαν δύσκολο το να μην ασχολούμαστε με αυτόν τον διάσημο «υπολογιστή τσέπης».