Το σύνθημα της εκκίνησης της φετινής εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων δίνουν από αύριο Πέμπτη 4 Νοεμβρίου τα Ελληνικά Ταχυδρομεία.

Για 30ή χρονιά τα γιορτινά κόκκινα γραμματοκιβώτια παίρνουν τη θέση τους έξω από τα κεντρικά ταχυδρομεία της χώρας και όλο το δίκτυο των ΕΛΤΑ ετοιμάζεται να υποδεχτεί -και να απαντήσει- στα χιλιάδες γράμματα μικρών και μεγάλων προς τον Άγιο Βασίλη.

Από αύριο θα είναι διαθέσιμη η ηλεκτρονική διεύθυνση https://hohoho.elta.gr/ όπου μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να δουν κατατοπιστικά βίντεο με οδηγίες για το πώς θα γράψουν το δικό τους γράμμα με τέτοιον τρόπο, ώστε να λάβουν την απάντηση-έκπληξη των ΕΛΤΑ, που φέτος υπογράφει ο συγγραφέας παιδικών βιβλίων Φίλιππος Μανδηλαράς.

Στο site θα βρουν, ακόμη, έτοιμα χριστουγεννιάτικα επιστολόχαρτα, εκπαιδευτικά παιχνίδια, το κοντινότερο ταχυδρομείο για να στείλουν το γράμμα κ.ά.

Ειδικά για τους εκπαιδευτικούς, το site περιλαμβάνει ιδέες και οδηγίες προκειμένου να αξιοποιήσουν τη δράση των ΕΛΤΑ μέσα στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Επίσης, αύριο κυκλοφορεί η Αναμνηστική Σειρά Γραμματοσήμων «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2021».

«Οι φιγούρες των μικρών παιδιών που ψέλνουν τα κάλαντα στις γειτονιές θα μας ταξιδέψει σε νοσταλγικές εποχές». επισημαίνεται στην ανακοίνωση των ΕΛΤΑ.

Η χριστουγεννιάτικη σειρά περιλαμβάνει, επίσης, Φακέλους Πρώτης Ημέρας Κυκλοφορίας, Αριθμημένα Λευκώματα και Φυλλαράκια και Τευχίδια Αυτοκόλλητων γραμματοσήμων. Η σχεδίαση των γραμματοσήμων και των προϊόντων έγινε από την Ανθούλα Λύγκα.

Τα γραμματόσημα και τα φιλοτελικά προϊόντα είναι διαθέσιμα στα στα ταχυδρομικά καταστήματα και στο e-shop των ΕΛΤΑ.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα