Με τον τζίρο να χρειάζεται σχεδόν τρεις ώρες για να περάσει τα 20 εκατ. ευρώ, το ελληνικό χρηματιστήριο κινείται με απώλειες, χωρίς όμως να απειλεί τις 900 μονάδες. Ειδικότερα, ο γενικός δείκτης κινείται με απώλειες 0,87% στις 900,67 μονάδες, έχοντας μάλιστα διακινήσει μόλις 6,6 εκατ. τεμάχια.

Επί της ουσίας η αγορά αναμένει τους τελικούς όρους της αύξησης κεφαλαίου της ΔΕΗ, ενώ παίρνει πίσω τα κέρδη της πρώτης εβδομάδας του Νοεμβρίου. Επίσης, τηρεί στάση αναμονής εν μέσω έντονης φημολογίας για τις πιθανές αποφάσεις του MSCI, ο οποίος θα ανακοινώσει τις αλλαγές στους δείκτες με ελληνικό ενδιαφέρον στις 11 Νοεμβρίου.

Επί της ουσίας αυτές τις εξελίξεις αποτύπωσε το ΧΑΑ στο στενό εύρος αυτής της εβδομάδας. Και όπως επισημαίνει η Trader24 δεν προσετέθη κάποιο νέο δεδομένο στην υφιστάμενη ανάλυση, η οποία οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο Γενικός Δείκτης «ψάχνει» σε πρώτο χρόνο τις 923 μονάδες, και σε δεύτερο το επίπεδο των 960 μονάδων που συνιστά τον μεσοπρόθεσμο στόχο.

Σε επίπεδο τίτλων τώρα, η ΔΕΗ με το +1,58% και η ΕΛΧΑ με το +1,08% προσπαθούν να αντισταθμίσουν την πτώση της πλειονότητας των τίτλων. Πειραιώς και Μυτιληναίος σημειώνουν απώλειες άνω του 2%, ενώ άνω του -1% είναι η πτώση σε Εθνική, Ελληνικά Πετρέλαια, Coca Cola, Alpha Bank και Ελλάκτωρ

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Xρηματιστήριο Αθηνών