Τον βοτανικό κήπο και τις εγκαταστάσεις της εταιρείας Symbeeosis επισκέφθηκε σήμερα ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Χρίστος Δήμας.

Όπως έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υφυπουργός: «Αγροδιατροφή, έρευνα και καινοτομία: Επισκέφθηκα τον βοτανικό κήπο και τις εγκαταστάσεις της Symbeeosis μιας ελληνικής επιχείρησης στον τομέα της αγροδιατροφής που αξιοποιεί την επιστημονική έρευνα και την δύναμη της φύσης με υπερσύγχρονες αλλά ήπιες μεθόδους ώστε να δημιουργήσουν καινοτόμα και λειτουργικά «πράσινα» προϊόντα. Δοκίμασα καταπληκτικό ελληνικό τσάι του βουνού και μέλι με κουρκουμά, τζίντζερ και άλλα πολλά.

Η Symbeeosis τονίζει πως αντιπροσωπεύει το πραγματικό ευ ζην και στηρίζεται στην καλή διατροφή και υγεία, αλλά και το πόσο σημαντικό είναι να ζούμε σε ισορροπία με τη φύση. Υπογραμμίζει πως η φύση μας προσφέρει όλα όσα χρειαζόμαστε και εμείς τα αξιοποιούμε με σύνεση, χωρίς υπερβολή ή απληστία».

«Επισκέφθηκα τον βοτανικό κήπο και τις εγκαταστάσεις της #Symbeeosis μιας επιχείρησης στον τομέα της αγροδιατροφής που αξιοποιεί την επιστημονική έρευνα & την δύναμη της φύσης με υπερσύγχρονες αλλά ήπιες μεθόδους ώστε να δημιουργήσουν καινοτόμα & λειτουργικά «πράσινα» προϊόντα» γράφει χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα AGRO