Η Epsilon SingularLogic εισέρχεται στον κλάδο των Φαρμακαποθηκών με την υπογραφή και την έναρξη μεγάλου έργου Πληροφορικής με τον Όμιλο Lelos Group για τον ολοκληρωμένο ψηφιακό του μετασχηματισμό.

Ο όμιλος αναζήτησε ένα σύγχρονο, προηγμένο ERP σύστημα στο πλαίσιο της ψηφιακής αναβάθμισης του συνόλου των επιχειρηματικών διαδικασιών του, το οποίο: i) θα διαχειρίζεται ολοκληρωμένα τη συνολική δραστηριότητα του Ομίλου σε όλες της επιχειρησιακές ροές της εμπορικής οικονομικής διαχείρισης, ii) θα καλύπτει τις ανάγκες ενοποιημένων αποτελεσμάτων του Ομίλου, iii) θα παρέχει εκτεταμένες δυνατότητες ανάλυσης δεδομένων και αποτύπωσης αποτελεσμάτων τόσο σε εταιρικό όσο και σε ομιλικό επίπεδο, iv) θα διασυνδέεται πλήρως με τα ρομποτικά συστήματα που διαθέτει ο Όμιλος, v) θα προσφέρει πλήρη εναρμόνιση με τις απαιτήσεις myDATA της ΑΑΔΕ.

Για την ικανοποίηση των σχετικών απαιτήσεων και στο πλαίσιο της στρατηγικής του ανάπτυξης, ο όμιλος Lelos Group απευθύνθηκε στην Epsilon SingularLogic με κριτήριο την πολυετή εμπειρία της εταιρίας καθώς και του Ομίλου Epsilon Net στην υλοποίηση έργων αντίστοιχου μεγέθους και πολυπλοκότητας. Συγκεκριμένα, επιλέχθηκε η αξιοποίηση της λύσης Galaxy ERP για τις δυνατότητες επιχειρησιακής διαχείρισης και τις προηγμένες τεχνολογικά δυνατότητές της.

Η λύση Galaxy ERP περιλαμβάνει εμπορική και οικονομική διαχείριση, προϋπολογισμούς, γενική και αναλυτική λογιστική, παραγωγή, RF αποθηκών, ενώ διασυνδέεται αρμονικά με τα συστήματα ρομποτικής ROWA και KNAPP διασφαλίζοντας ένα ενοποιημένο και ενιαίο περιβάλλον για όλες τις δραστηριότητες της επιχείρησης, την παραγωγή, τις αποθήκες της, τη χονδρική της, και τα συνεργαζόμενα φαρμακεία, που συνεχώς αυξάνονται.

Ο όμιλος Lelos Group αποτελεί σήμερα έναν δυναμικά αναπτυσσόμενο Όμιλο Φαρμακαποθηκών με δραστηριότητες που εκτείνονται στους τομείς των εισαγωγών, εμπορίας, αποθήκευσης και διανομής φαρμάκων, παραφαρμάκων, καλλυντικών και προϊόντων υγείας σε ολόκληρη την Ελλάδα. Διαθέτει 10 φαρμακαποθήκες σε όλη την Ελλάδα, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε πάνω από 2.600 φαρμακεία. Όλες σχεδόν οι εταιρίες του Ομίλου είναι εξοπλισμένες με ρομποτικά συστήματα ROWA, ενώ οι δύο μεγαλύτερες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με ROWA και KNAPP.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις