Αίτημα για ένταξη στο πρόγραμμα ενισχυτικών δόσεων των ΗΠΑ για όλο τον ενήλικο πληθυσμό υπέβαλε στις αρμόδιες αμερικανικές αρχές του Food and Drug Administration η Moderna. Το αίτημα αφορά ενισχυτικές δόσεις για άτομα 18 ετών και άνω.

Σημειωτέον πως για την ώρα το αμερικανικό πρόγραμμα ενισχυτικών δόσεων απευθύνεται κυρίως σε όσους έχουν προβλήματα υγείας, είναι σε ομάδες υψηλού κινδύνου ή είναι ηλικίας άνω των 65 ετών. Η Moderna έχει λάβει έγκριση για ενισχυτικές δόσεις στις συγκεκριμένες κατηγορίες, αλλά θέλει να διευρύνει την πρόσβαση της.

Εξάλλου, αίτημα έγκρισης για ενισχυτικές δόσεις σε όλους τους ενήλικες υπέβαλε την περασμένη εβδομάδα και η Pfizer. Το αίτημα της θα συζητηθεί σε πρώτη φάση την Παρασκευή από το επιστημονικό συμβούλιο του CDC.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Time: Η Τζόρτζια Μελόνι στις 100 προσωπικότητες του πλανήτη, με μεγαλύτερη επιρροή
Επικαιρότητα |

Time: Η Μελόνι στις 100 προσωπικότητες του πλανήτη, με μεγαλύτερη επιρροή

Το περιοδικό υπογραμμίζει ότι το 2022, όταν η Μελόνι κέρδισε τις βουλευτικές εκλογές, «πολλοί σχολιαστές εξέφρασαν ανησυχίες σχετικά με το ακροδεξιό κόμμα της και το πώς θα επηρέαζε την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο».

Ντουμπάι: Στο έλεος της βροχόπτωσης οι χλιδάτες κατοικίες και οι αεροπορικές
Επικαιρότητα |

Στο έλεος της βροχόπτωσης οι χλιδάτες κατοικίες και οι αεροπορικές στο Ντουμπάι

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα βίωσαν τη σφοδρότερη νεροποντή από τότε που άρχισαν οι καταγραφές το 1949 - Η αεροπορική εταιρεία Emirates αναστέλλει όλες τις διαδικασίες ελέγχου επιβατών για σήμερα