«Ελάτε να επενδύσετε στην Ελλάδα, τα επόμενα χρόνια αναμένεται σημαντική ανάπτυξη» είπε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο 32ο Greek Economy Summit του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου.

Ο υπουργός αναφέρθηκε στο επιχειρηματικό περιβάλλον που έχει δημιουργηθεί στην χώρα και στις θεσμικές αλλαγές που πραγματοποιούνται, ενώ υπογράμμισε ότι η Ελλάδα έχει καταστεί ελκυστικός επιχειρηματικός και επενδυτικός προορισμός.

Όπως τόνισε, η ψηφιοποίηση του δημόσιου τομέα και οι θεσμικές αλλαγές αναφορικά με την άρση εμποδίων, κάνουν πλέον τις συνθήκες φιλικές για τους ενδιαφερόμενους επενδυτές, ενώ η καλή πορεία των οικονομικών μεγεθών της χώρας, παρά τις δυσκολίες που δημιούργησε η πανδημία, στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς τους επενδυτές.

«Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε όσους θέλουν να επενδύσουν στην Ελλάδα. Γίνονται σημαντικές αλλαγές. Η χώρα την τελευταία διετία έχει καταφέρει να προσελκύσει σημαντικές εταιρίες από το εξωτερικό, που προχώρησαν σε επενδύσεις όπως η Pfizer, η Cisco η Αmazon κτλ.. Η Ελλάδα βρίσκεται στην 1η θέση ανάμεσα στις χώρες της ΕΕ στην απορρόφηση κονδυλίων του ΕΣΠΑ και αυτό είναι μια μεγάλη επιτυχία», είπε ο υπουργός προσθέτοντας: «Ελάτε να επενδύσετε στην Ελλάδα, τα επόμενα χρόνια αναμένεται σημαντική ανάπτυξη».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Οικονομία