Η κα. Λαμπρινή Καρανάσιου – Ζούλοβιτς επανεξελέγη πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών-Αττικής-Αργοσαρωνικού (ΕΞΑΑΑ). Ειδικότερα σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι βάσει του καταστατικού της Ένωσης, την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 12.00, ύστερα από την υπ’ αριθ.4870/2-12-2021 πρόσκληση ΕΞΑΑΑ, συνήλθαν σε συνεδρίαση τα νεοεκλεγέντα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, που εκλέχτηκε στις εκλογές της 25ης Νοεμβρίου 2021, με μοναδικό θέμα τη «Συγκρότηση σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου ΕΞΑΑΑ»

Κατόπιν ψηφοφορίας για κάθε αξίωμα χωριστά, εξελέγησαν οι κάτωθι:

  • Πρόεδρος η κα Λαμπρινή Καρανάσιου – Ζούλοβιτς με ψήφους ένδεκα (11)
  • Α΄ Αντιπρόεδρος ο κ. Απόστολος Μουσαμάς με ψήφους ένδεκα (11)
  • Β΄ Αντιπρόεδρος η κα Ντόρα Παϊσίου με ψήφους ένδεκα (11)
  • Γενικός Γραμματέας ο κ. Ευγένιος Βασιλικός με ψήφους ένδεκα (11)
  • Αναπληρώτρια Γεν. Γραμματέας η κα Ισμήνη Παναγιωτοπούλου με ψήφους ένδεκα (11)
  • Ταμίας ο κ. Αναστάσιος Κανελλόπουλος με ψήφους ένδεκα (11)
  • Έφορος Δημοσίων Σχέσεων ο κ. Γιάννης Αβράμπος με ψήφους ένδεκα (11)
  • Μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης οι κ.κ.: Μαρία Κλαδάκη Πιερρουτσάκου, Ευριπίδης Τζήκας, Μελίνα Ζήση και Κωνσταντίνος Καλύβης.
  • ΑΡΙΣΤΙΝΔΗΝ ΜΕΛΗ: Αντώνης Βορδώνης, Κυριάκος Μάνεσης, Σταύρος Καλαμάκης

Στο τέλος της ψηφοφορίας η Πρόεδρος της Ένωσης, ευχαρίστησε για την εκλογή της και για την εμπιστοσύνη των μελών του Δ.Σ. και των μελών της Ένωσης. Καλωσόρισε τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και ευχήθηκε καλή και εποικοδομητική συνεργασία για το καλό της Αθηναϊκής Ξενοδοχίας. Πιο συγκεκριμένα, η Πρόεδρος κυρία Λαμπρινή Καρανάσιου Ζούλοβιτς δήλωσε: «Ευχαριστώ τους συναδέλφους- μέλη της ΕΞΑΑΑ για την επανεκλογή μου! Θέλω επίσης να ευχαριστήσω το νέο Διοικητικό Συμβούλιο για την ομόφωνη εκδήλωση της εμπιστοσύνης τους προς το πρόσωπό μου, ως Προέδρου για δεύτερη τριετή θητεία, στην Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών Αττικής και Αργοσαρωνικού. Αποτελεί για εμένα ύψιστη τιμή, αλλά και βαριά ευθύνη για την “επόμενη ημέρα”.

» Καλωσορίζω επίσης τα νέα μέλη μας και βεβαιώνω πως η προσπάθεια να συνεχιστούν οι δράσεις της Ένωσης για το καλό της αθηναϊκής ξενοδοχίας και της προόδου των μικρών νησιών της Αθήνας, θα είναι συνεχείς και επίμονες».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τουρισμός
Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού: Ο απολογισμός της σεζόν από τη Διεύθυνση και τους εργαζόμενους
Ακίνητα |

Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού: Ο απολογισμός της σεζόν από τη Διεύθυνση και τους εργαζόμενους

Η διεύθυνση και οι εργαζόμενοι του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού, το οποίο ανήκει στην ΕΤΑΔ, σε ανακοίνωσή - απολογισμό της σεζόν εξηγούν πως η διοίκηση, η ομαδική δουλειά και η συνεργασία με την τοπική κοινωνία έφερε τα καλύτερα αποτελέσματα - οργανωτικά, λειτουργικά, οικονομικά- όλων των εποχών.