Φάουτσι -Τρεις δόσεις εμβολίου είναι «το βέλτιστο»

Ο κορυφαίος αμερικανός λοιμωξιολόγος είπε ότι εξακολουθεί να ισχύει ο ορισμός του πλήρους εμβολιασμένου για όσους έχουν κάνει τις δύο δόσεις ή το μονοδοσικό εμβόλιο

Φάουτσι -Τρεις δόσεις εμβολίου είναι «το βέλτιστο»

Τρεις δόσεις εμβολίου κατά της Covid-19 είναι «το βέλτιστο», όμως οι δύο δόσεις των εμβολίων των Pfizer/BioNTech ή της Moderna ή η μία δόση του εμβολίου της Johnson & Johnson παραμένουν ο επίσημος ορισμός του πλήρως εμβολιασμένου για την κυβέρνηση των ΗΠΑ, δήλωσε σήμερα ο κορυφαίος αμερικανός λοιμωξιολόγος Άντονι Φάουτσι.

«Η επίσημη απαίτηση εξακολουθεί να είναι δύο δόσεις των εμβολίων mRNA (Pfizer/BioNTech ή Moderna) και μία δόση του J&J, σύμφωνα με τον επίσημο ορισμό για το τι απαιτείται ή όχι. Όμως πιστεύω πως, αν δεις τα δεδομένα, γίνεται όλο και πιο σαφές ότι, αν θέλεις να είσαι βέλτιστα προστατευμένος, θα πρέπει πραγματικά να κάνεις ενισχυτική δόση», δήλωσε ο Φάουτσι μιλώντας στην εκπομή του ABC «This Week With George Stephanopoulos».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

OT Originals

Περισσότερα από Κόσμος

ot.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΟΝΕ DIGITAL SERVICES MONOΠΡΟΣΩΠΗ ΑΕ

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 801010853, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: ot@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Μέλος

ened
ΜΗΤ

Aριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.232433

Απόρρητο