Η πολύπαθη Βόρεια Εύβοια ταλαιπωρείται για ακόμα μία φορά. Η κακοκαιρία «Κάρμελ» σαρώνει το νησί με σφοδρή χιονόπτωση και έντονους ανέμους. Το μεγαλύτερο πρόβλημα το αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι στον δήμο Μαντουδίου, όπου τουλάχιστον δέκα χωριά έχουν μείνει χωρίς ρεύμα. Οι σφοδροί άνεμοι έριξαν κολώνες της ΔΕΗ με αποτέλεσμα 7.000 συνάνθρωποί μας να μένουν χωρίς ηλεκτροδότηση και κατά συνέπεια χωρίς θέρμανση τη στιγμή που η θερμοκρασία αναμένεται να κινηθεί υπό του μηδέν όσο πλησιάζει η νύχτα.

Τα συνεργεία του ΔΕΔΗΕ επιχειρούν προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα. Δεν είναι η πρώτη φορά που οι περιοχές αυτές μένουν χωρίς ρεύμα με τους κατοίκους να ζητούν να λυθεί το πρόβλημα.

«Με την παραμικρή κακοκαιρία υπάρχει διακοπή ρεύματος με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρό πρόβλημα καθώς υπάρχουν ευπαθείς ομάδες ενώ παράλληλα προκύπτουν σοβαρές ζημιές σε οικιακές συσκευές. Αναγκαστήκαμε να επιβαρύνουμε τον οικονομικό μας προϋπολογισμό και να αγοράσουμε γεννήτριες. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση», ανέφεραν στο evima.gr κάτοικοι από το χωριό Γυμνό

Ο Δήμαρχος Γιώργος Τσαπουρνιώτης δήλωσε: “Επιβάλλεται η υπογειοποίηση του δικτύου μέσης τάσης, η υπομονή των Δημοτών μας εξαντλείται.”

Κλείνουν δρόμοι

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, ανακοίνωσε ότι, λόγω κατολίσθησης βράχων στο οδόστρωμα, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων, στην Επαρχιακή Οδό Λ. Αιδηψού-Λίμνης, στην 9η χ/θ περιοχή «ΗΛΙΟΣ».

Σφοδρή χιονόπτωση στη Στενή

Όπως δήλωσε στο evima.gr ο δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων Γιώργος Ψαθάς, χιονίζει αυτή την ώρα στη Στενή και τα μηχανήματα του δήμου και της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας δίνουν μάχη για να κρατήσουν το δείπνο ανοιχτό.

Όπλο το βράδυ θα είμαστε σε επιφυλακή καθώς αναμένονται σφοδρές χιονοπτώσεις έως και τα ξημερώματα της Κυριακής 19/12.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Βουλή: Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία επί της πρότασης δυσπιστίας – Πύρρειος νίκη για την κυβέρνηση
Επικαιρότητα |

Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία επί της πρότασης δυσπιστίας - Πύρρειος νίκη για την κυβέρνηση

Συσπείρωση χωρίς ουσιαστική συγγνώμη για τα Τέμπη από την κυβέρνηση. Αίτημα για προκαταρκτική για τον Κώστα Αχ. Καραμανλή με αίτημα παραπομπής στη Δικαιοσύνη. Στριμωγμένος στα σχοινιά ο πρωθυπουργός αν και δεν πέρασε η πρόταση μομφής

Ταγαράς: Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο για τις ΔΕ Παπάγου και Καλάμου – Αναθεωρείται το ΓΠΣ του δήμου Βύρωνα
Επικαιρότητα |

Πολεοδομικό σχεδιασμό αποκτούν οι ΔΕ Παπάγου και Κάλαμου - Αναθεωρειται το ΓΠΣ του δήμου Βύρωνα

Με το Πρόγραμμα «Κωνσταντίνος Δοξιάδης», πάνω από το 70% της χώρας αποκτά σύγχρονο, χωροταξικό-πολεοδομικό σχεδιασμό, λέει ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας