Απρόσκοπτα κι έμπρακτα στηρίζει την τοπική κοινωνία, η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Θεσσαλονίκης ανοίγοντας τις πύλες της για τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες. Παιδιά, νέοι, επαγγελματίες στο ξεκίνημα, άνεργες οικογένειες, η τρίτη ηλικία επωφελούνται από τα προγράμματα της ΚΕΔΗΘ η οποία πλέον, συνεχίζοντας το δρόμο της κοινωνικής προσφοράς οφείλει να συμπλεύσει με τις νέες επιταγές της πραγματικότητας.

Πληθώρα προγραμμάτων και δράσεων

Η ΚΕΔΗΘ ενεργοποιεί μια πληθώρα προγραμμάτων και δράσεων που αφορούν την κοινωνία, τον πολιτισμό και το περιβάλλον και με βασικά εργαλεία την τεχνολογία, τον εθελοντισμό και τη συμμετοχικότητα, η ΚΕΔΗΘ θέτει ως στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξη της πόλης και τη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών της προς τους δημότες της Θεσσαλονίκης.

Υιοθετεί την κατάλληλη στρατηγική, ώστε με αποφασιστικότητα να συμβάλει στην ενίσχυση βασικών κοινωνικών αγαθών των πολιτών, όπως η ενίσχυση της γονεϊκότητας και της απασχολησιμότητας, η ενδυνάμωση της νεολαίας, η προσβασιμότητα στη γνώση μέσω νέων ψηφιακών εργαλείων, καθώς και η δημιουργία δράσεων για την αναβάθμιση του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος.

Μέσω των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών, των προγραμμάτων Νεολαίας, του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Θεσσαλονίκης, του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Θεσσαλονίκης και του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης επιδιώκει να είναι δίπλα στους πολίτες.

Μέσω των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών, των προγραμμάτων Νεολαίας, του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Θεσσαλονίκης, του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Θεσσαλονίκης και του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης είναι πάντα στο πλευρό της κοινωνίας.

Τα ΚΔΑΠ και το Δημοτικό Συμβούλιο των Νέων είναι πλέον θεσμοί για την Θεσσαλονίκη.

Οι υποστηρικτικές δομές (ΚΔΑΠ) που έχουν δημιουργηθεί στον Δήμο Θεσσαλονίκης από την Κοινωφελή Επιχείρηση (ΚΕΔΗΘ) στηρίζουν τις εργαζόμενες ή άνεργες οικογένειες αλλά και τα παιδιά απασχολώντας τα μετά το σχολικό ωράριο με δημιουργική απασχόληση.

Τα ΚΔΑΠ-ΚΔΑΠ ΜΕΑ λειτουργούν 12 μήνες το χρόνο δωρεάν.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα