Μεγάλη έκπληξη περίμενε δύο υπαλλήλους σε εστιατόριο της Αλμπουκέρκης των Ηνωμένων Πολιτειών, όταν διαπίστωσαν ότι μια ομάδα επιχειρηματιών τους άφησε φιλοδώρημα 5.555 δολαρίων.

Όπως αναφέρει το Associated Press η κίνηση αυτή αποτελεί πρωτοβουλία του Battle Tested Business, ενός τοπικού οργανισμού για την επιχειρηματικότητα, τις επιχειρήσεις και την ηγεσία.

Ο ιδρυτής Ramon Casaus είπε στον τηλεοπτικό σταθμό KOB-TV της Αλμπουκέρκης ότι αυτός και οι συνάδελφοί του αναζητούν πάντα δημιουργικούς και ουσιαστικούς τρόπους για να επενδύσουν πίσω στις επιχειρήσεις και στους ανθρώπους που τις κρατούν.

«Σκεφτήκαμε τι καλά που θα ήταν να πηγαίναμε όλοι για δείπνο και να προσφέρουμε 505 δολάρια ο καθένας;» είπε ο Casaus προσθέτοντας, ότι το «The 505 Dinner» από τον κωδικό περιοχής της Αλμπουκέρκης.

Η Battle Tested Business ανέφερε στη σελίδα της στο Facebook ότι τα τοπικά εστιατόρια και το προσωπικό τους καταστράφηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας και ότι η ομάδα πιστεύει ότι έτσι μπορεί να βοηθήσει….

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή