Δεκάδες καταγγελίες καταγράφει το κέντρο καταγγελιών του ΙΝΚΑ Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας από την προηγούμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Πέμπτη 23/12/2021 σχετικά με τις αυξήσεις τιμών στις μάσκες προστασίας κατά του covid 19 και των μεταλλάξεων αυτού, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.
Στην ανακοίνωση προστίθεται χαρακτηριστικά: «Όπως από 0,30 σε 0,40 η μία . Από 1,20 σε 1,60 η μια . Από 1,5 σε 2,00 η μια . Αυτή η πρακτική των αυξήσεων πως λέγεται ; Μήπως αισχροκέρδεια ; Μήπως κερδοσκοπία ; Μήπως τελικά το ίδιο ισχύει σχεδόν παντού στην αγορά ; Τι μέτρα προστασίας των καταναλωτών προτίθεται να πάρει η κυβέρνηση πέραν των εξαγγελιών; »
Και καταλήγει: «Ως ΙΝΚΑ ζητούμε πράξεις και όχι αφορισμούς και εκβιασμούς μέσω των ΜΜΕ».






![Ακίνητα: Τι αγοράζεις με μισό εκατ. στην Αττική – Οι περιοχές [πίνακες]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2026/03/ot_Athens_akinhta_leoforos-300x300.png)












![Ακίνητα: Τι αγοράζεις με μισό εκατ. στην Αττική – Οι περιοχές [πίνακες]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2026/03/ot_Athens_akinhta_leoforos.png)











![Ιχθυοκαλλιέργεια: Πού ταξιδεύουν τα ελληνικά ψάρια [γραφήματα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2026/10/ixthiokalliergeia.foto_.1.jpg)



