Η Dell Technologies και η Amazon Web Services (AWS), εταιρεία της Amazon, ανακοίνωσαν τη μεταξύ τους συνεργασία στην ανάπτυξη του Dell EMC PowerProtect Cyber Recovery for AWS, ενός θησαυροφυλακίου ανάκτησης στον κυβερνοχώρο για το AWS Marketplace.

Η λύση Dell EMC PowerProtect Cyber Recovery for AWS παρέχει πολλαπλά επίπεδα προστασίας με μια σύγχρονη προσέγγιση που επιτρέπει στους πελάτες της AWS να συνεχίζουν τις κανονικές τους επιχειρηματικές λειτουργίες μετά από μια κυβερνοεπίθεση. Η λύση απομακρύνει τα κρίσιμα δεδομένα ενός πελάτη από την επιφάνεια επίθεσης, απομονώνοντάς τα φυσικά και λογικά με ένα ασφαλές, αυτοματοποιημένο λειτουργικό «κενό». Σε αντίθεση με τις τυπικές λύσεις δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, αυτό το «κενό» κλειδώνει τις διεπαφές διαχείρισης, απαιτώντας ξεχωριστά διαπιστευτήρια ασφαλείας και έλεγχο ταυτότητας πολλαπλών επιπέδων (multi-factor authentication) για πρόσβαση.

«Τα δεδομένα είναι ένα στρατηγικό πλεονέκτημα και η προστασία τους από ransomware και άλλες κυβερνοεπιθέσεις είναι ζωτικής σημασίας για τους οργανισμούς, ώστε να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις σχετικά με την επιχείρησή τους και να ευδοκιμούν στη σημερινή ψηφιακή οικονομία», δήλωσε ο David Noy, vice president of data protection product management, Dell Technologies. «Σε συνεργασία με την AWS, προσφέρουμε στους πελάτες μας μια λύση ανάκτησης στον κυβερνοχώρο που απομονώνει τα κρίσιμα για τις επιχειρήσεις δεδομένα μακριά από μια επίθεση με ένα ηλεκτρονικό θησαυροφυλάκιο, βοηθώντας τους οργανισμούς να μειώσουν τον κίνδυνο και να προστατεύσουν τα δεδομένα με εμπιστοσύνη μετά από μια επιτυχημένη κυβερνοεπίθεση».

Καθώς οι οργανισμοί συνεχίζουν να υιοθετούν ποικίλες υποδομές ΙΤ, σε όλο το φάσμα του δημόσιου cloud και των τοπικών εγκαταστάσεων (on-premises), οι λύσεις προστασίας δεδομένων μπορούν να βελτιώσουν την ασφάλεια των δεδομένων. Σύμφωνα με την έκθεση 2021 Dell Technologies Global Data Protection Index, η οποία εκπονήθηκε με συμμετοχή 1.000 υπεύθυνων λήψης αποφάσεων ΙΤ σε παγκόσμιο επίπεδο, το 67% των οργανισμών δεν έχουν εμπιστοσύνη ότι όλα τα κρίσιμα για την επιχείρηση δεδομένα μπορούν να ανακτηθούν σε περίπτωση καταστροφικής κυβερνοεπίθεσης. Η λύση Dell EMC PowerProtect Cyber Recovery for AWS βοηθά τους πελάτες να αντιμετωπίσουν τον αυξανόμενο κίνδυνο ransomware και άλλων κυβερνοεπιθέσεων.

Ήδη διαθέσιμη, η λύση Dell EMC PowerProtect Cyber Recovery for AWS είναι η πιο πρόσφατη λύση προστασίας δεδομένων από την Dell Technologies που διατίθεται για αγορά στο AWS Marketplace, έναν ψηφιακό κατάλογο με χιλιάδες λύσεις λογισμικού από ανεξάρτητους προμηθευτές λογισμικού που διευκολύνουν την εύρεση, τη δοκιμή, την αγορά και την ανάπτυξη λογισμικού που εκτελείται στο AWS. Οι πελάτες μπορούν να αποκτήσουν γρήγορη πρόσβαση στο χαρτοφυλάκιο προσφορών προστασίας δεδομένων της Dell για το AWS με μια απλή αγορά, ώστε να μπορούν να ξεκινήσουν αμέσως την ανάπτυξή τους.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τεχνολογία
Apple: Πού και πότε θα «αποκαλύψει» την στρατηγική για την ΑΙ
Tεχνητή νοημοσύνη |

Πού και πότε θα «αποκαλύψει» η Apple την στρατηγική για την ΑΙ

To tech event προσελκύει παραδοσιακά το ενδιαφέρον πελατών και συνεργατών της Apple σε όλο τον κόσμο, όπως και της παγκόσμιας αγοράς και του τεχνολογικού κλάδου λόγω των καινοτομιών που παρουσιάζονται εκεί