Την αύξηση της τιμής του πακέτου υποστήριξης οδηγού premium, με την εμπορική ονομασία Full Self-Driving ή FSD ανακοίνωσε την  Παρασκευή, ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla, ‘Ιλον Μασκ. Η ανακοίνωσε έγινε με ένα tweet και αφορά τους πελάτες στις ΗΠΑ, που θα πληρώνουν για το πακέτο 12.000 από τις 17 Ιανουαρίου. Υπενθυμίζεται ότι το FSD, είναι η λειτουργία που απαιτεί από τους οδηγούς να προσέχουν το δρόμο και να κρατούν τα χέρια τους στο τιμόνι ενώ βρίσκονται στο δρόμο.

Σε μια σειρά αναρτήσεων στο Twitter, όπου έχει 69,2 εκατομμύρια ακόλουθους, ο Μασκ έγραψε: «Η τιμή FSD της Tesla αυξάνεται στα 12 χιλιάδες δολάρια στις 17 Ιανουαρίου. Μόνο στις ΗΠΑ. Η τιμή του FSD θα αυξάνεται καθώς πλησιάζουμε στην έκδοση του κώδικα παραγωγής FSD.»

Όταν ένας ακόλουθος τον ρώτησε για το προϊόν συνδρομής FSD της Tesla,το οποίο κοστίζει επί του παρόντος 199 $ ανά μήνα για τους περισσότερους πελάτες, ο Μασκ σημείωσε «Η μηνιαία τιμή συνδρομής θα αυξηθεί όταν το FSD φτάσει σε ευρεία κυκλοφορία». Πραγματοποίησε επίσης μια νέα έκδοση του FSD Beta, ενός προγράμματος μόνο με πρόσκληση που προσφέρει πιο προηγμένες δυνατότητες σε επιλεγμένους οδηγούς που πληρούν τα προσόντα της Tesla.

Η Tesla δεν αποκαλύπτει στις αναφορές κερδών της ακριβώς πόσοι από τους πελάτες της πληρώνουν για FSD εκ των προτέρων ή εγγράφονται στο FSD κάθε τρίμηνο. Επομένως, δεν είναι ξεκάθαρο πόσο μια αύξηση των τιμών στις ΗΠΑ θα μπορούσε να ενισχύσει τα περιθώρια κέρδους στο μέλλον.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τεχνολογία