Μετά από σχετικό αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, σε συνέχεια των ανακοινώσεων των εταιριών «TRASTOR Α.Ε.Ε.Α.Π.» και «ΠΕΙΡΑΙΩΣ FINANCIAL HOLDINGS AE», αίρεται η αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρίας «ΤΡΑΣΤΟΡ Α.Ε.Ε.Α.Π» από σήμερα, Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022, διότι ήρθησαν οι λόγοι για τους οποίους είχε ζητηθεί η αναστολή.

Η έναρξη της διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρίας «ΤΡΑΣΤΟΡ Α.Ε.Ε.Α.Π.» πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022, και ώρα 11:05, στη φάση διαπραγμάτευσης που βρισκόταν εκείνη την ώρα η αντίστοιχη αγορά του ΧΑ.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα ανακοινώθηκε η συμφωνία της Τράπεζας Πειραιώς με την WRED LLC, συνδεδεμένη εταιρεία της Varde Partners, για την απόκτηση του 52% στην Trastor.

Το συμφωνηθέν τίμημα της Συναλλαγής σε μετρητά θα ανέλθει σε περίπου 98 εκατ. ευρώ (1,25 ευρώ ανά μετοχή) και όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η συναλλαγή υπόκειται στους συνήθεις όρους και εγκρίσεις, συμπεριλαμβανομένης της συναίνεσης του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

Διαβάστε επίσης: Τράπεζα Πειραιώς – Πλειοψηφική συμμετοχή στην Trastor

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις