Η κ. Ελίνα Παπασπυροπούλου αναλαμβάνει τη θέση της γενικής διευθύντριας της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (ΕΑΕΕ), καθώς στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΑΕΕ ανακοινώθηκε η αποχώρηση της κ. Μαργαρίτας Αντωνάκη από τη θέση.

Μετά από έναν επιτυχημένο κύκλο 27 χρόνων στη Γενική Διεύθυνση της ΕΑΕΕ και 50 ετών συνολικά στην ασφαλιστική αγορά, όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, ήρθε η ώρα της συνταξιοδότησης της. Σύσσωμο το δ.σ  ευχαρίστησε θερμά την κ. Αντωνάκη για την μακρόχρονη προσφορά της στην ΕΑΕΕ και το θεσμό της Ιδιωτικής Ασφάλισης.

Η κ. Ελίνα Παπασπυροπούλου θα αναλάβει τη θέση από 1.4.2022. Η κ. Παπασπυροπούλου είναι καταξιωμένο στέλεχος, τονίζεται στην ανακοίνωση, με εμπειρία άνω των 25 ετών στον ασφαλιστικό κλάδο. Απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, έχει υπηρετήσει σε θέσεις ευθύνης στην ελληνική ασφαλιστική αγορά.

Η κ. Αντωνάκη θα παραμείνει στην ΕΑΕΕ για διάστημα 6 μηνών από την ανάληψη καθηκόντων της νέας γενικής διευθύντριας προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή προσαρμογή.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις