Αυτή την εβδομάδα προέκυψαν ανακατατάξεις στην παγκόσμια κατάταξη στις γυναίκες, με την Μαρία Σάκκαρη να είναι κερδισμένη.
Για την ακρίβεια, η Ιγκα Σβιόντεκ υποχώρησε τέσσερις θέσεις, με αποτέλεσμα οι Πλίσκοβα, Μπαντόσα, Μουγκουρούθα και Σάκκαρη να κερδίσουν μία θέση στα ranking.
Η Πλίσκοβα σκαρφάλωσε στο Νο4 και ακολουθούν οι υπόλοιπες, με την Σάκκαρη να βρίσκεται πλέον στο Νο7.
Η πρώτη τριάδα (Μπάρτι, Σαμπαλένκα, Κρεϊτσίκοβα) δεν άλλαξε, ενώ στο Νο10 ανέβηκε η Ονς Τζαμπέρ.
Όσον αφορά τους άνδρες δεν υπήρξε καμία αλλαγή στην παγκόσμια κατάταξη. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παραμένει στο Νο4, όπως και ο Τζόκοβιτς στο Νο1, διατηρώντας απόσταση 1.200 περίπου πόντων από τον Μεντβέντεφ.




![Ακίνητα: Οι δήμοι με το μεγαλύτερο χαρτοφυλάκιο στην Ελλάδα [πίνακες]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2026/06/akinita-4-300x300.jpg)



















![Ακίνητα: Οι δήμοι με το μεγαλύτερο χαρτοφυλάκιο στην Ελλάδα [πίνακες]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2026/06/akinita-4.jpg)













