Το ολοκαίνουργιο smartphone Samsung Galaxy S21 FE  που συναρπάζει τους λάτρεις των social media και της τεχνολογίας μπορεί να γίνει δικό σας δωρεάν με τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό του ot.gr μέσα από τη σελίδα του στο Facebook.

Πως διεξάγεται ο διαγωνισμός

Κάνετε like στη σελίδα του Facebook του ot.gr και συμπληρώνετε τη φόρμα με τα στοιχεία σας. Μετά τη συμπλήρωση της φόρμας σε νέα σελίδα που ανοίγει κάνετε share τον διαγωνισμό και κερδίζετε επιπλέον συμμετοχές.

Οι όροι του διαγωνισμού 


Όροι Διαγωνισμού facebook ot.gr

Το smartphone που κληρώνεται

Με νέο, εμβληματικό σχεδιασμό, τo πρωτοποριακό Samsung Galaxy S21 FE, προσφέρει στο χρήστη τη δυνατότητα να κάνει όλα αυτά που αγαπά, χάρη στην κορυφαία Galaxy κάμερα που συλλαμβάνει κάθε στιγμή αλλά και στη μεγάλη, καθηλωτική οθόνη που χαρίζει μια ανεπανάληπτη εμπειρία προβολής.

Ορισμένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του smartphone που θα κληρωθεί:

  • Τολμηρό design: H συσκευή διαθέτει επαναστατικό σχεδιασμό και χρώμα Olive. Επίσης, είναι  πιο ελαφριά και ανθεκτική σε γρατζουνιές και χτυπήματα.
  • Πρωτοποριακές κάμερες: Η μπροστινή κάμερα είναι 32MP για τέλειες shelfie και οι τρεις στο πίσω μέρος με 12, 12, και 8 MP.
  • Εξαιρετικές επιδόσεις: Τo συγκεκριμένο Galaxy S21 διαθέτει  ισχυρό επεξεργαστή και μνήμη RAM 6GB
  • Οθόνη με εξαιρετική ευκρίνεια: Η απίθανη οθόνη Dynamic AMOLED 2X εξασφαλίζει εξαιρετικά ομαλή κύλιση και μετάβαση.
  • Ταχύτατο 5G: Η Samsung διατηρεί την πρωτοκαθεδρία της στις 5G ταχύτητες σε μια μεγάλη γκάμα συσκευών, έτσι δε θα μπορούσε να λείπει από τη νέα Galaxy S21 για κορυφαίες ταχύτητες σε streaming, loading και browsing.
  • Έχει δυνατότητα dual sim και αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος
Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Κοινωνία