Με αναρτήσεις στο Linkedin και σε εξειδικευμένες ιστοσελίδες εύρεσης εργασίας η αμερικανική μεσιτική εταιρεία eXp Realty εδώ και 5 ημέρες αναζητά συνεργάτες στην Ελλάδα, καθώς μέχρι το τέλος Μαρτίου πρόκειται να αποκτήσει παρουσία στη χώρα μας.

Με βάση τη χθεσινή ανακοίνωση της εταιρείας για την επέκτασή της στη Δομινικανή Δημοκρατία που αποτελεί την 19η αγορά στην οποία αποκτά παρουσία, έως το τέλος του πρώτου τριμήνου του 2022 στο portfolio της θα  προστεθούν η Ελλάδα και η Νέα Ζηλανδία.

Γιατί στην Ελλάδα

«Η Ελλάδα είναι μια ζωντανή αγορά με ισχυρές οικονομικές προβλέψεις που οδηγούνται από τον τουρισμό, τις εξαιρετικές ευκαιρίες ξένων επενδύσεων και το ταμείο ανάκαμψης Ελλάδα 2.0. Η χώρα αποτελεί βασικό συστατικό για την ανάπτυξή μας στην ήπειρο, ενώνοντας το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, την Πορτογαλία, την Ιταλία, την Ισπανία και τη Γερμανία».

Με αυτά τα λόγια ο Michael Valdes, πρόεδρος της Exp Global, περιέγραψε το επενδυτικό πλάνο της εταιρείας για τη δραστηριοποίηση της eXp Realty στη χώρα μας.

Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια του 2021 η αμερικανική μεσιτική εταιρεία επεκτάθηκε σε 9 νέες χώρες, συμπεριλαμβανομένων του Πουέρτο Ρίκο, της Βραζιλίας, της Ιταλίας, του Χονγκ Κονγκ, της Κολομβίας, της Ισπανίας, του Ισραήλ, του Παναμά και της Γερμανίας. Μέχρι το τέλος του πρώτου τριμήνου του 2022, η eXp Realty αναμένει να έχει παρουσία σε 21 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των κεντρικών της γραφείων στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, η eXp συνέχισε να κερδίζει μερίδιο παγκόσμιας αγοράς, αυξάνοντας τα έσοδά της κατά 97% σε 1,1 δισ. δολάρια το τρίτο τρίμηνο του 2021.

Ποια είναι η eXp Realty

Η eXp Realty βασική θυγατρική της eXp World Holdings εισηγμένη στον Nasdaq, είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία ακινήτων στον κόσμο με περισσότερους από 73.000 μεσίτες σε ΗΠΑ, Καναδά, Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστραλία, Νότια Αφρική, Ινδία, Μεξικό, Πορτογαλία, Γαλλία, Πουέρτο Ρίκο, Βραζιλία, Ιταλία, Χονγκ Κονγκ, Κολομβία, Ισπανία, Ισραήλ, Παναμάς, Γερμανία και Δομινικανή Δημοκρατία.

Δημιουργός του ομίλου eXp World Holdings είναι ο Glenn Sanford.

Metaverse και μετοχική ανταμοιβή

Ως εταιρεία εισηγμένη στο χρηματιστήριο, η eXp World Holdings επιβραβεύει τους επαγγελματίες του real estate με μετοχές εάν επιτύχουν τους στόχους παραγωγής και συνεισφέρουν στη συνολική ανάπτυξη της εταιρείας.

Η μεσιτεία που βασίζεται στο cloud τροφοδοτείται από τη Virbela, μια τρισδιάστατη εικονική πλατφόρμα, η οποία επιτρέπει στους αντιπροσώπους της εταιρείας να επικοινωνούν, να «συναντιούνται» και να διεξάγουν επιχειρηματικές δραστηριότητες στο Metaverse.

Η εταιρεία μπόρεσε να επεκταθεί σε πολλές από τις 18 χώρες που έχει σήμερα παρουσία χωρίς να πατήσει κανείς από τους επικεφαλής της να μπει σε αεροπλάνο — ένα κατόρθωμα που θα ήταν αδύνατο χωρίς μια εικονική έδρα.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Ακίνητα
Η Πορεία της Ελληνικής Κτηματαγοράς και οι Επενδυτικές Προκλήσεις στις Συναλλαγές Ακινήτων
Ακίνητα |

Η Πορεία της Ελληνικής Κτηματαγοράς και οι Επενδυτικές Προκλήσεις στις Συναλλαγές Ακινήτων

Παρά τις σύγχρονες επενδυτικές προκλήσεις (ενδεικτικά αύξηση κατασκευαστικού κόστους, αύξηση επιτοκίων, πράσινη μετάβαση), η  διατήρηση του θετικού ρυθμού ανάπτυξης καθιστά αναγκαία τη σταθερότητα του νομοθετικού και εν γένει επενδυτικού πλαισίου