Ο στόχος του εκσυγχρονισμού του ΕΦΚΑ είναι να διασφαλίσει την άμεση εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων και την ταχύτερη έκδοση συντάξεων, επισημαίνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου σε ανάρτησή του στο Twitter.
«Ο εκσυγχρονισμός του ΕΦΚΑ είναι μια μεταρρύθμιση με στόχο να βάλει τέλος στην ταλαιπωρία 4 εκατ. ασφαλισμένων και 2,5 εκατ. συνταξιούχων διασφαλίζοντας την άμεση εξυπηρέτηση και την ταχύτερη έκδοση συντάξεων. Με σχέδιο διευκολύνουμε την καθημερινότητα των συμπολιτών μας», τονίζει.
Ο εκσυγχρονισμός του ΕΦΚΑ είναι μια μεταρρύθμιση με στόχο να βάλει τέλος στην ταλαιπωρία 4 εκατ. ασφαλισμένων & 2,5 εκατ. συνταξιούχων διασφαλίζοντας την άμεση εξυπηρέτησή & την ταχύτερη έκδοση συντάξεων.#Με_σχέδιο διευκολύνουμε την καθημερινότητα των συμπολιτών μας.@K_Hatzidakis
— Γιάννης Οικονόμου (@joikonomou) February 18, 2022















![Στεγαστική κρίση: Γονατίζει ένα στα τρία νοικοκυριά [πίνακας]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2026/02/akinita26-4.jpg)




![Ιράν: Ο στρατός των ΗΠΑ ετοιμάζεται να χτυπήσει ακόμη κι αυτό το Σαββατοκύριακο [Χάρτης]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2026/02/abraham-Lincoln-Strike-Group-1-1.jpg)














