Προσφυγή στην Επιτροπή Ανταγωνισμού προαναγγέλλει το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος για να αντιμετωπίσει την παραξενοδοχεία που ανθεί όπως υποστηρίζει στην Αθήνα και επίσης να τεθεί ένα υγιές πλαίσιο στην οικονομία διαμοιρασμού.

Πρέπει να νοικοκυρέψουμε την προσφορά δωματίων στην Αθήνα. Είμαστε η μόνη ευρωπαϊκή χώρα που δεν έχουμε καθορίσει πλαίσιο στην οικονομία διαμοιρασμού, είπε ο κ. Βασιλικός παρεμβαίνοντας στην παρουσίαση έρευνας για τον «προορισμό Αθήνα» της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών Αττικής Αργοσαρωνικού και του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών. Βλέπουμε συνέχισε κάθε μέρα να ξεπηδούν νέες μονάδες φιλοξενίας στην Αθήνα και όλες να αυτοαποκαλούνται ξενοδοχεία χωρίς κανένα έλεγχο , ανακαλύπτουμε νέα καταλύματα χωρίς να ανήκουν σε καμία κατηγορία και να χρησιμοποιούν όποια λέξη θέλουν (ξενοδοχεία κ.λ.π.), συμπλήρωσε, αναφερόμενος στην άναρχη ανάπτυξη, ανεξέλεγκτων τουριστικών υποδομών.

Στη συνέχεια ο ίδιος αποκάλυψε ότι το ΞΕΕ έχει κάνει «μια πάρα πολύ σοβαρή δουλειά τους τελευταίους μήνες στο ΞΕΕ» και ανακοίνωσε ότι «τις αμέσως επόμενες εβδομάδες θα καταθέσουμε ένα πολύ εμπεριστατωμένο φάκελο στην Επιτροπή Ανταγωνισμού προκειμένου να αντιμετωπισθεί επιτέλους και το κομμάτι της παραπλανητικής διαφήμισης αλλά και το πλαίσιο για την οικονομία διαμοιρασμού. Έχουμε συνάντηση τις επόμενες ημέρες και με την ΚΕΔΕ για το θέμα αυτό πρόσθεσε ο κ. Βασιλικός.

Τέλος ο Πρόεδρος του ΞΕΕ εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον του προορισμού Αθήνα γεγονός που πιστοποιείται και από το σημαντικό επενδυτικό ενδιαφέρον.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τουρισμός